ATB Team X-treme

X-Treme MTB jeugdkamp 12-plus

Vorig jaar is het ATB Team X-Treme jeugdkamp 12-plus niet door gegaan, maar dit jaar gaan we er vanuit dat het gaat lukken! We kiezen er dit jaar voor om in Nederland te blijven om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken met de huidige COVID-regels.

Van vrijdagavond 22 oktober tot en met maandag 25 oktober hebben we een prachtige accommodatie geboekt op de grens tussen Limburg en Gelderland. We verblijven in groepsaccommodatie “Het Buitencentrum”, Sint Walrickweg 9 6611 KG Overasselt. Voor een indruk zie Groepsaccommodatie Het Buitencentrum Overasselt

We vertrekken vrijdagavond na het eten vanuit Goes (parkeerterrein Fitland) en zijn dan maandag rond het avondeten daar weer terug, na aanmelding ontvang je hierover uiteraard meer details.

Een aantal leden had zich vorig jaar al opgegeven en die gaan zeker mee, maar misschien was je vorig jaar nog niet oud genoeg of had je al wat anders gepland. Geen nood, dan kun je alsnog inschrijven en mee gaan op een weekend vol plezier, mountainbiken en andere leuke activiteiten!

Het kamp is voor  alle X-Treme jeugdleden van 12 jaar en ouder die trainen in Hulst, Vlissingen en Goes!

We zien jou inschrijving dus graag tegemoet want, hoe meer bikers,  hoe meer vreugd!

Informatie: Sebastiaan Poppe, 06-50937186

Begeleiding: Johan Oosterhuis, Damy Vader, Niels Haisma, Davy van Mourik, Pieter Moelker en Christien Struijk en Sebastiaan Poppe.

Kosten&betalen
De deelnamekosten bedragen €95,00 en dien je via iDEAL te betalen tijdens het aanmelden. Je deelname is natuurlijk pas definitief als de betaling succesvol is afgerond!!

Aanmelden
Je kunt je tot en met vrijdag 1 oktober aanmelden door het invullen van dit AANMELDFORMULIER

Hoe gaan we om met de leeftijdsgrens? Het uitgangspunt is dat iedereen die na de zomervakantie naar het voorgezet onderwijs is gegaan mee kan met dit kamp. Zie ook “Wie kan – mag met welk MTB jeugdkamp mee?