ATB Team X-treme

X-Treme MTB jeugdkamp 12-plus

Het X-Treme MTB jeugdkamp 12-plus is vanwege corona maatregelen uitgesteld Lees meer …

Ook dit jaar staat er natuurlijk weer een X-Treme MTB jeugdkamp gepland voor X-Treme jeugd van 12 jaar en ouder.

Het kamp wordt gehouden in het eerste weekend van de herfstvakantie van vrijdagavond 16 oktober t/m zondagavond 18 oktober 2020.

Door alle corona perikelen hebben we besloten in Nederland te blijven en hebben we een prachtige locatie Heerlen (Limburg) gereserveerd. We verblijven in groepsaccommodatie “In den Hof”. Voor een indruk zie https://indenhof.nl/

Heerlen ligt in Zuid–Limburg waar een mooi heuvellandschap op ons ligt te wachten met mooie mountainbike paden, zodat er op elk niveau een mooie tocht gefietst kan worden. Naast fietsen biedt het kamp natuurlijk een hoop gezelligheid en ook zal er zaterdagavond een leuk avond spel georganiseerd worden waarbij de fiets aan de kant kan blijven staan.

We vertrekken vrijdagavond na het eten vanuit Goes (parkeerterrein Fitland) en zijn dan zondag rond het avondeten daar weer terug, na aanmelding ontvang je hierover uiteraard meer details.

Informatie

Voor het vertrek: Sebastiaan Poppe, 06-50937186

Tijdens het kamp: Johan Oosterhuis, 06-14606459

Begeleiding

De begeleiding is in handen van: Johan Oosterhuis, Damy Vader, Niels Haisma, Davy van Mourik, Marijn Vermue, Pieter Moelker en Christien Struijk.

Kosten&betalen
De deelnamekosten bedragen €95,00 en dien je via iDEAL te betalen tijdens het aanmelden. Je deelname is natuurlijk pas definitief als de betaling is gelukt!!

Aanmelden
Je kunt je tot en met donderdag 1 oktober aanmelden door het invullen van dit AANMELDFORMULIER

Hoe gaan we om met de leeftijdsgrens? Het uitgangspunt is dat iedereen die na de zomervakantie naar het voorgezet onderwijs is gegaan mee kan met dit kamp. Zie ook “Wie kan – mag met welk MTB jeugdkamp mee?