ATB Team X-treme

X-Treme MTB jeugdkamp 12-plus

Afgelopen jaar hebben we een super kamp gehad in Arbrefontaine in de Belgische Ardennen en ook dit jaar wordt er weer een fantastisch ATB Team X-Treme jeugdkamp 12-plus georganiseerd!

Van vrijdagavond 13 oktober tot en met maandag 16 oktober hebben we een prachtige accommodatie geboekt in Houffalize. We verblijven op camping C&P Buitensport in blokhutten. Voor een impressie zie www.cpbuitensport.be.

We vertrekken vrijdagavond na het avondeten vanuit Goes (parkeerterrein Fitland) en zijn dan maandag rond het avondeten daar weer terug. Na aanmelding ontvang je hierover uiteraard meer details.

Het kamp is voor  alle X-Treme jeugdleden van 12 jaar en ouder die trainen in Tholen, Hulst, Vlissingen en Goes!

We zien jouw inschrijving dus graag tegemoet want, hoe meer bikers,  hoe meer vreugd! Het kamp bestaat uit een mix van fietsen, outdoor-activiteit, gezelligheid en meer!

Informatie: Sebastiaan Poppe / 06-50937186

Begeleiding: Sebastiaan Poppe, Niels Haisma, Davy van Mourik, Pieter Moelker en Christien Struijk en Damy Vader.

Kosten&betalen
De deelnamekosten bedragen €105,00 en dien je via iDEAL te betalen tijdens het aanmelden. Je deelname is natuurlijk pas definitief als de betaling succesvol is afgerond!!

Aanmelden
Je kunt je tot en met zaterdag 30 september aanmelden door het invullen van dit AANMELDFORMULIER

Hoe gaan we om met de leeftijdsgrens? Het uitgangspunt is dat iedereen die na de zomervakantie naar het voorgezet onderwijs is gegaan mee kan met dit kamp. Zie ook “Wie kan – mag met welk MTB jeugdkamp mee?