ATB Team X-treme

X-Treme MTB jeugdkamp 12-plus

Afgelopen jaar hebben we met 28 bikers een super kamp gehad in de bossen rond Nijmegen en ook dit jaar wordt er weer een fantastisch ATB Team X-Treme jeugdkamp 12-plus georganiseerd! De huidige COVID-regels laten weer wat meer toe, dus we zullen dit jaar richting de Ardennen gaan.

Van zaterdagochtend 22 oktober tot en met maandag 24 oktober hebben we een prachtige accommodatie geboekt in Arbrefontaine, tussen Lierneux en Vielsalm in. Rond die plaatsjes zijn al veel mooie routes te vinden en we zullen ook nog een andere locatie aandoen. Welke dat is blijft nog even geheim. We verblijven in groepsaccommodatie “Arbrefontaine École“, Les Marottes, 47-48 – 4990 Lierneux. Voor een indruk zie “Arbrefontaine École“.

We vertrekken zaterdagochtend vroeg vanuit Goes (parkeerterrein Fitland) en zijn dan maandag rond het avondeten daar weer terug, na aanmelding ontvang je hierover uiteraard meer details.

Het kamp is voor  alle X-Treme jeugdleden van 12 jaar en ouder die trainen in Tholen, Hulst, Vlissingen en Goes!

We zien jou inschrijving dus graag tegemoet want, hoe meer bikers,  hoe meer vreugd!

Informatie: Johan Oosterhuis, 06-14606459

Begeleiding: Sebastiaan Poppe, Niels Haisma, Davy van Mourik, Pieter Moelker en Christien Struijk en Johan Oosterhuis.

Kosten&betalen
De deelnamekosten bedragen €105,00 en dien je via iDEAL te betalen tijdens het aanmelden. Je deelname is natuurlijk pas definitief als de betaling succesvol is afgerond!!

Aanmelden
Je kunt je tot en met vrijdag 30 september aanmelden door het invullen van dit AANMELDFORMULIER

Hoe gaan we om met de leeftijdsgrens? Het uitgangspunt is dat iedereen die na de zomervakantie naar het voorgezet onderwijs is gegaan mee kan met dit kamp. Zie ook “Wie kan – mag met welk MTB jeugdkamp mee?