ATB Team X-treme

X-Treme MTB jeugdkamp 12-plus 2019

Ook dit jaar staat er natuurlijk weer een X-Treme MTB jeugdkamp gepland voor de X-Treme jeugd van 12 jaar en ouder. Het kamp wordt gehouden in het eerste weekend van de herfstvakantie van zaterdag 12 t/m maandag 14 oktober 2019.

We verblijven in
De keuze voor de locatie is dit jaar gevallen op Vielsalm in de Belgische Ardennen. We verblijven in “Gîte de l’épilobe”.
Gîte de l’epilobe heeft eigen kookgelegenheid en is gevestigd in een rustieke, voormalige boerderij in een groene omgeving. De accommodatie heeft een spellenkamer met een tafeltennistafel, een tuin met een terras, gratis WiFi en privé parkeergelegenheid. Het centrum van Vielsalm ligt op 3,5 km afstand.
De woonkamer van Gîte de l’epilobe heeft een houten interieur en is voorzien van diverse banken en een salontafel. Het vakantiehuis biedt ook een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en 3 gedeelde badkamers. Zie de FOTO’s

Wat gaan we allemaal doen?
We vertrekken zaterdagmorgen 12 oktober rond 9.00 uur vanuit Goes en zullen maandag 14 oktober eind van de middag weer terug zijn. In de nabijheid van de gîte zijn er diverse mooie mountainbike routes waarop we ons naar hartenlust kunnen uitleven. Er wordt gefietst naar het niveau van de deelnemers, dus in verschillende groepen, zodat iedereen een geweldig MTB kamp kan beleven.

Verder zal er dit weekend weer tijd gereserveerd worden voor een stoere outdoor activiteit en staat lol maken met stip op één.

Begeleiding
De leiding is in handen van: Johan Oosterhuis, Damy Vader, Niels Haisma, Davy van Mourik, Marijn Vermue, Pieter Moelker en Sebastiaan Poppe CONTACT.

Wie mag / kan er mee?
Omdat er soms enige twijfel is of discussie ontstaat over wie met welk jeugdkamp mee kan of mag, hebben we deze LEIDRAAD opgesteld die kan helpen bij deze keuze.

Aanmelden, Kosten & Betalen
De deelnamekosten bedragen €95,00 en dien je via iDEAL te betalen tijdens het aanmelden. Je deelname is natuurlijk pas definitief als de betaling is gelukt!!

Je kunt je tot 6 oktober (in de verlenging) aanmelden via dit FORMULIER

Het volledige programma met alle verdere info wordt begin september bekend gemaakt d.m.v. een e-mail aan de aanmelders.