ATB Team X-treme

Waar was X-Treme?

WERELD – Vakantie of zomaar even weg met de mountainbike? We zijn nieuwsgierig ….. ? en daarom zetten we ook dit jaar de rubriek “Waar was X-Treme?” voort.

We dagen jullie weer uit om een super bijzondere en pakkende (vakantie)foto in te sturen waarop je, gehuld in ATB Team X-Treme Wieler-, Fan-, of Crew-kleding, te zien bent op de top van een berg, tijdens een diepzeeduik, bovenin een achtbaan, als je kokosnoten aan het plukken bent, een babybeer de fles geeft of aardappelen aan het rooien bent. Verzin het maar!!!!

Dus nu liever even geen podium- of de standaard mountainbike actiefoto’s, maar als je een afdaling doet op je bike vanaf een ijsberg op de noordpool terwijl een ijsbeer je op de hielen zit dán is het weer andere koek!!!

Géén reeks foto’s dus, maar gewoon dat éne hele “rake” plaatje, voorzien van je naam, plaats en datum, natuurlijk vrij van rechten. Heb je nog een bijzonder “kiekje” ….. geen probleem.

Insturen van jouw foto kan vanaf nu tot en met 31 december 2021 naar de redactie. Ze worden (nagenoeg) gelijk op de website gepubliceerd. Na de sluiting worden de inzendingen op de website in stemming gebracht voor leden die ingelogd zijn )*. Voor de meest aansprekende foto is er een leuke prijs.

)* Ben je BASIS of SUPPORT-lid, maar nog geen ledenlogin? Vraag dit dan aan via het contactformulier.

De ingestuurde foto’s:

1.  Cas Lavooij op het hoogste punt van Nederland bij Vaals (LB) na beklimming van de Vaalserberg.

 

2.  Jens Slabbekoorn tijdens een stop op de MTB route Bergherbos – Montferland (GL)

 

3.  Job Linthout op het hoogste punt van de “Muur van Geraardsbergen (B)”

 

4. Guus Versloot op Hunebed onderweg het fietsen van de Trans Nederland ATB route van de Waddenzee naar Vaals

 

5. Sam Mullaert onder een 4,5 mtr hoge bronzen Aalscholver in Antwerpen