ATB Team X-treme

Waar was X-Treme?

WERELD – Bijna vakantietijd!! De één blijft thuis de ander gaat verder weg ontspanning zoeken. Ieder kiest een eigen weg en bestemming.
We zijn nieuwsgierig ….. 😊. In navolging van een regionale voetbalclub lanceren we de actie “Waar was X-Treme?”.

We dagen jullie hiermee uit om een super bijzondere en pakkende vakantiefoto in te sturen waarop je, gehuld in X-Treme Team-, Fan-, of Crew-kleding, te zien bent op de top van een berg, tijdens een diepzeeduik, bovenin een achtbaan, als je kokosnoten aan het plukken bent, een babybeer de fles geeft of aardappelen aan het rooien bent. Verzin het maar!!!!

Liever nu even geen podium- of standaard MTB actiefoto’s, maar als je een afdaling doet op je bike vanaf een ijsberg op de noordpool terwijl een ijsbeer je op de hielen zit dán is het weer andere koek!!!

Géén reeks foto’s dus, maar gewoon dat éne hele “rake” plaatje, voorzien van je naam, plaats en datum en vrij van rechten.

Insturen van jouw foto kan vanaf nu tot en met 30 september naar de redactie. Ze worden (nagenoeg) gelijk op de website gepubliceerd. Na de sluiting worden de inzendingen op de website in het ledengedeelte)* in stemming gebracht. Voor de meest aansprekende foto is er een leuke prijs.

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van ATB Team X-Treme op zaterdag 2 november a.s. Over de uitslag mogen vragen gesteld worden, maar daar doen we niets mee 😊.

)* Ben je BASIS of SUPPORT-lid, maar nog geen ledenlogin? Vraag dit aan via het contactformulier.

 

STEM NU! (alleen voor ingelogde leden)

Er kan vanaf NU tot en met 31 oktober gestemd worden op wat jij de leukste, aansprekendste, uitdagendste foto foto vindt. Natuurlijk hebben we een super leuke prijs voor de winnaar.

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het feestje van “ATB Team X-Treme 25-jaar” op zaterdag 2 november a.s. Over de uitslag mogen vragen gesteld worden, maar daar doen we niets mee 😊.

Let op! Je kan maar één keer je stem uit brengen. Bij de keuze “opnieuw stemmen” kan je je stem wijzigen.

De ingestuurde foto’s:

 

1: 20190709 Luuk Lavooij in de Ardèche (Frankrijk)

 

2: 20190716 Maud, Jarno en Christien Struijk en Jan Reyerse chillen in Brilon (Duitsland)

 

3: 20190716 Maud, Jarno en Jan Arie Struijk op de uitkijk in Brilon (Duitsland)

 

4: 20190730 Veerle Bruijnes is samen met pa Bram en Mirthe van Goes naar Londen gefietst. Een foto in X-Treme kleding bij de Towerbridge mag dan niet ontbreken in deze rubriek.

 

5: 20190804 Senna van Iwaarden is in NEUKIRCHEN am grossvenediger (Oostenrijk) gaan fietsen en maakte daar op grote hoogte deze foto voor de rubriek “Waar was X-Treme?

 

6: 20190805 Waar was X-Treme? Fam. Goosen en Fam. Lavooy in de Ardeche (Frankrijk)

 

7: 20190808 De familie Vader vertoefde in Italië eerst een bezoek aan de wereldbeker MTB in Val di Sole om later dit plaatje te schieten in Toscane

 

8: 20190808 Ook Johan Hendrikse laat zijn fiets graag eens buiten de landsgrenzen rollen. Deze foto is al iets eerder gemaakt in CREVOUX (Col du Parpaillon) Frankrijk. Col du Parpaillon is een 2780 meter hoge bergpas in de Franse Alpen die de verbinding vormt tussen La Condamine-Châtelard en Crévoux. De pashoogte vormt de grens tussen de departementen Hautes-Alpes en Alpes-de-Haute-Provence. De pashoogte is van beide zijden te bereiken over een met keien bezaaide, zeer moeilijk berijdbare weg. Op een hoogte van 2637 meter voert een tunnel onder de daadwerkelijke pas. Deze moet voorzichtig doorgestoken worden aangezien er vaak flink water en zelfs ijs in staat, zelfs midden in de zomer. De tunnel is in de 19de eeuw om militaire redenen aangelegd. Aan beide ingangen zijn poorten aangebracht die soms gesloten worden. Ook kan na hevige regenval de noordelijke toegangsweg worden afgesloten wegens de dan extreem gevaarlijke, glibberige ondergrond.

 

9: 20190811 Florian Doens en zus zitten rustig op een stoeprandje in Hulst tijdens de Binckbank tour te wachten op de komst van de JUMBO-VISMA renners om een handtekening vragen.

 

10: 20190814 Sebastiaan Poppe, Damy Vader, Martijn Steenblok en Mike Deutekom zijn gevieren een weekje naar Innsbruck (Oostenrijk) geweest biken, mountainkarten en zelfs een dagje cultureel bezig geweest.

 

11: 20190814 Melvin en Michel Couque waren in juli te vinden op een strandje aan een meer nabij de MTB route Exloo in Drenthe.

 

12: 20190901 Sidney Simonse was op fietsvakantie in Oostenrijk en bekeek alles van grote hoogte.