ATB Team X-treme

Waar was X-Treme?

WERELD – Vakantie of zomaar even weg met de mountainbike? We zijn nieuwsgierig ….. ? en daarom zetten we ook weer dit jaar de rubriek “Waar was X-Treme?” voort.

We dagen jullie weer uit om een super bijzondere en pakkende (vakantie)foto in te sturen waarop je, gehuld in ATB Team X-Treme Wieler-, Fan-, of Crew-kleding, te zien bent op de top van een berg, tijdens een diepzeeduik, bovenin een achtbaan, als je kokosnoten aan het plukken bent, een babybeer de fles geeft of aardappelen aan het rooien bent. Verzin het maar!!!!

Dus nu liever even géén podium- of de standaard mountainbike actiefoto’s, maar als je een afdaling doet op je bike vanaf een ijsberg op de noordpool terwijl een ijsbeer je op de hielen zit, dán is het weer andere koek!!!

Géén reeks foto’s dus, maar gewoon dat éne hele “rake” plaatje, voorzien van je naam, plaats en datum, natuurlijk vrij van rechten. Heb je daarna nóg een bijzonder “kiekje” ….. geen probleem.

Insturen van jouw foto kan vanaf nu tot en met 31 december 2024 naar de redactie. Ze worden (nagenoeg) gelijk op de website gepubliceerd. Na de sluiting worden de inzendingen op de website in stemming gebracht. Omdat we met de ingestuurde  foto’s van 2022 nog niets hebben gedaan tellen deze ook nog mee.

De ingestuurde foto’s:

1. Sam Mullaert sprint een drop bij het Sven Nys Cycling Center in Baal, België. Broer Daan moedigt aan.

2.  Veerle Bruijnes is 2 augustus samen met haar vader, op de mountainbike, de Stelviopas in Italië is opgefietst! Maar liefst 2758 meter en 48 haardspeldbochten 💪

3. Jordy Kraan op 7 augustus in Frankrijk na een beklimming bij Embrum.

4. Cas Lavooij pakt de hoogste drop bij het Bikepark in Mook.

5. Luuk Lavooij oefent in de vakantie mountainbike skills op het parcours in Goes.

6. Ylaisah Poppe, na een flinke beklimming,  uitzicht ‘LEstartit in Spanje

7.  Melvin Couqué, op de toren van het 3 landenpunt in Vaals (Limburg). Tijdens route Epen / Vijlen een afslag genomen naar het 3 landenpunt. Een tochtje met totaal ruim 700 hoogtemeters.

 

8.  Ben jij de volgende inzender?