ATB Team X-treme

Waar was X-Treme?

WERELD – Vakantie of zomaar even weg met de mountainbike? We zijn nieuwsgierig ….. ? en daarom zetten we ook dit jaar de rubriek “Waar was X-Treme?” voort.

We dagen jullie weer uit om een super bijzondere en pakkende (vakantie)foto in te sturen waarop je, gehuld in ATB Team X-Treme Wieler-, Fan-, of Crew-kleding, te zien bent op de top van een berg, tijdens een diepzeeduik, bovenin een achtbaan, als je kokosnoten aan het plukken bent, een babybeer de fles geeft of aardappelen aan het rooien bent. Verzin het maar!!!!

Dus nu liever even geen podium- of de standaard mountainbike actiefoto’s, maar als je een afdaling doet op je bike vanaf een ijsberg op de noordpool terwijl een ijsbeer je op de hielen zit dán is het weer andere koek!!!

Géén reeks foto’s dus, maar gewoon dat éne hele “rake” plaatje, voorzien van je naam, plaats en datum, natuurlijk vrij van rechten. Heb je nog een bijzonder “kiekje” ….. geen probleem.

Insturen van jouw foto kan vanaf nu tot en met 31 december naar de redactie. Ze worden (nagenoeg) gelijk op de website gepubliceerd. Na de sluiting worden de inzendingen op de website in het ledengedeelte)* in stemming gebracht. Voor de meest aansprekende foto is er een leuke prijs.

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de Algemene Leden Vergadering van volgend jaar. Over de uitslag mogen vragen gesteld worden, maar daar doen we niets mee ?.

)* Ben je BASIS of SUPPORT-lid, maar nog geen ledenlogin? Vraag dit aan via het contactformulier.

 

De ingestuurde foto’s:

1: Cas & Luuk Lavooij en Jarno Struijk in de omgeving van Valkenburg. Even schuilen voor wind en regen tijdens een fietstochtje in de voorjaarsvakantie.

 

2: Maud Struijk tijdens een kajak cursus op de Durance in Frankrijk. Broer Jarno komt even langs om naar haar verrichtingen te kijken.

 

3: Melvin Couqué zoekt in een één, twee, drietje de roos bij Hang On in Doorn. Of het gelukt is?  ….. Vraag het Melvin.

 

4: Anniek Voermans verruilde haar hond “Daan” voor zeehond “Daan”.

 

5: Anniek Voermans  …… en ruilde ook haar mountainbike (tijdelijk) voor een kart…….

 

6: Senna Remijn bij hetgene wat hij het liefste doet ! Wedstrijd rijden! Één van de weinige wedstrijden dit jaar op de VAM berg waar hij ook nog won!!