ATB Team X-treme

Team wielertenue

Prijzen en ledenkortingen                 Draagplicht                 Voorwaarden, passen, bestellen en uitleveren                 Wasvoorschrift

Voor ledenkorting eerst inloggen                                                                                                                                                      Naar de winkel

ELITE Wielershirt

ATB Team X-Treme heeft een zéér uitgebreid en compleet teamkleding programma voor 2020 en volgende jaren samengesteld. Het ontwerp, uitgevoerd in de teamkleuren rood, zwart en wit, heeft uiteraard weer het “stoere en frisse” uiterlijk wat zo kenmerkend is voor ATB Team X-Treme. Ook de blokjes aan mouwen en broek zijn weer van de partij.

Het tenue wordt aangeboden in twee varianten. We hebben gekozen voor twee lijnen; de ELITE lijn en de STANDAARD lijn.

ELITE lijn: deze kleding is vooral bedoeld voor de wedstrijd bikers en kenmerkt zich door een strakke maar comfortabele pasvorm met daarvoor speciaal geschikte materialen. Onder andere wordt de bekende Airstripe Lycra toegepast.

STANDAARD lijn: dit is dé lijn die voornamelijk in trek zal zijn bij de jeugdige- en recreatieve bikers. Natuurlijk worden ook in deze lijn de laatste ontwikkelingen in pasvorm en stoffen toegepast.

Naast wielershirts, jacks, aeropakken en wielerbroeken in beide lijnen kunnen de tenues desgewenst aangevuld worden met standaard arm- en beenstukken, teamsokken en natuurlijk ontbreekt de handige ritsbroek ook nu niet.

STANDAARD Wielershirt

Ga naar winkel voor afbeeldingen en beschrijvingen van alle mogelijkheden.

De namen en logo’s die op het teamtenue prijken zijn van onze sponsorpartners NUTSWERK B.V., Hendrikse Onroerend Goed,  Reysport, Jan de Jonge Fietsen, Fiets en Fitness XXL, Café-Restaurant Kasteel van Batavia, Toyota de Jonge Goes-Vlissingen en FITLAND.

Bijzonderheden

De kleding kan, indien gewenst, in een damesmodel worden uitgevoerd. Hierbij worden natuurlijk de vrouwelijke vormen in acht genomen, bretels van wielerbroeken “lopen” tussen de borsten, de lengte van mouwen en broekspijpen wordt standaard iets korter en de kraag van shirts en jacks iets nauwer uitgevoerd. De broeken worden voorzien van een dameszeem.

Mouwen van jacks in kindermaten worden i.v.m. groei iets langer uitgevoerd.

 

Prijzen en ledenkortingen

Zoals we gewend zijn stimuleert ATB Team X-Treme het dragen van teamkleding. Het uitdragen van het teamgevoel en sponsoren in de regio én “in den lande” vinden we heel belangrijk. Het uitrollen van een nieuw tenue “vraagt” om een mooie aanbieding voor leden en kader. Welnu daar hoefden we niet lang over na te denken. Ook dit keer hebben we een superaantrekkelijk kortingspakket samengesteld voor ATB Team X-Treme BASIS-, SUPPORT- en KADER-leden op de toch al zéér voordelige kostprijs.

De enige voorwaarde die we stellen aan de aanbieding is dat je het tenue écht zoveel mogelijk draagt op wedstrijden, bij toertochten, tijdens de trainingen én je privé ritjes!!

ATB Team X-Treme BASIS-leden krijgen automatisch maar liefst 25% ledenkorting op het gehele programma, daarnaast krijgen zij voor de allereerste bestelling nog eens een waardebon van €25,00. Gebruik hiervoor de couponcode: BASIS1 (kortingen worden alleen toegepast als je persoonlijk bent ingelogd).

ATB Team X-Treme SUPPORT-leden krijgen een iets lagere ledenkorting maar toch nog altijd automatisch 12,5% op het gehele programma en een waardebon van €12,50 voor de allereerste bestelling. Gebruik hiervoor de couponcode: SUPPORT1  (kortingen worden alleen toegepast als je persoonlijk bent ingelogd).

ATB Team X-Treme KADER-leden krijgen eveneens de 25% ledenkorting, maar voor hen ligt er een andere (ruimere) waardebon gereed voor de allereerste aanschaf zodat zij er op het trainingsveld perfect uitzien. Gebruik hiervoor de couponcode: KADER (kortingen worden alleen toegepast als je persoonlijk bent ingelogd).

Niet-leden. We kunnen ons goed voorstellen dat niet leden (partners, ouders, kinderen, broertjes of zusjes van leden of sympatisanten) in ATB Team X-Treme kleding willen rijden. Ook hen bieden we de mogelijkheid om de teamkleding tegen kostprijs aan te schaffen. Het is overigens wel aan te raden om te bekijken of dan een BASIS- of SUPPORT lidmaatschap dan wellicht nóg interessanter is.

 

Draagplicht

Het tenue is gedeponeerd en goedgekeurd door de KNWU. Daarmee is dit het officiële ATB Team X-Treme tenue wat gedragen moet worden tijdens (inter)nationale MTB wedstrijden conform de KNWU/UCI reglementen.

Daarnaast gaat ATB Team X-Treme er van uit en hoopt dat ieder lid in dit tenue rijdt tijdens trainingen, wedstrijden, toertochten en andere fietsactiviteiten.

Natuurlijk omdat we ons “als team” breed willen profileren (je bent natuurlijk niet voor niets lid!!) en zeker ook omdat onze sponsorpartners die het tenue sieren een groot deel van de tenue kosten en -kortingen voor hun rekening nemen én ons ook nog eens op vele andere terreinen ondersteunen.

Logisch dan toch?

 

Voorwaarden, passen, bestellen en uitleveren

 • Voor goed passende kleding raden we aan eerst te passen. Dat kan van maandag t/m donderdag in de laatste week van de maand tussen 16.00 en 17.00 uur bij onze fabrikant/leverancier, Reysport, Sportweg 1C, Wolphaartsdijk (0113-581979 / 06-51754566). Graag tevoren bellen voor een afspraak.
 • Zeker bij aanschaf van een aeropak of bij ietwat afwijkende lichaamsbouw wordt aangeraden om, door opmeting bij de leverancier, de juiste maat en eventuele aanpassingen te bepalen.
 • Na het passen ontvang je een pasformulier met, per kledingstuk, vermelding van de maat en eventuele bijzonderheden.
 • Bestellen kan alleen via de X-Treme shop a.d.h.v. dit pasformulier.
 • Indien je gebruik wilt maken van de ledenkorting log dan eerst in op het ledengedeelte van de website. Niet ingelogd betekent géén korting. Nog geen toegang? Aanvraag Ledenlogin
 • Afhankelijk van je soort lidmaatschap wordt de standaard ledenkorting automatisch toegepast op het totaal. Tijdens je allereerste bestelling kun je, ook weer afhankelijk van het soort lidmaatschap, de couponcode BASIS1, SUPPORT1 of KADER invullen in de winkelmand waarna ook deze éénmalige korting wordt toegepast.
 • LET OP! De éénmalige korting is maximaal. Van onvolledig gebruikte korting wordt dus géén tegoed bijgehouden.
 • Betalen geschiedt vooraf via iDEAL.
 • Bestellingen worden verzameld tot de eerste week van iedere maand, daarna plaatst ATB Team X-Treme een “gebundelde” bestelling bij de leverancier.
 • De levering volgt dan ca. 4-5 weken na deze bestelling, bestellers krijgen een afhaalbericht via het secretariaat. Haal de bestelde kleding s.v.p. hierna direct op.
 • Gebruikte stoffen en andere materialen kunnen t.g.v. nieuwe ontwikkelingen wijzigen.
 • Bestelde kleding kan niet worden geruild.
 • Controleer de bestelling direct na ontvangst. Eventuele gebreken kunnen tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het afhaalbericht worden gemeld bij het secretariaat.
 • Eventuele gebreken die later ontstaan kunnen tegen een geringe vergoeding worden hersteld.

 

Wasvoorschrift

 • Houd je bij het wassen en drogen vooral aan het wasvoorschrift (zie label in de kleding).
 • Was de kleding niet tegelijk met kleding met scherpe zaken (ritsen, sluitingen) of klittenband.
 • Sterk vervuilde kleding z.s.m. uitspoelen/voorwassen in lauw water met wasmiddel alvorens het in de machine te wassen.