Algemeen

BURGH – ATB Team X-Treme lijkt weer in een goede flow terecht te komen. Nieuw elan, enthousiasme en betrokkenheid van leden en ouders. Volle kracht vooruit!! Daar horen dan ook weer enige zichtbare vernieuwingen bij. Vandaar ook een nieuwe header voor deze website. Uit de aangedragen foto’s heeft de website bouwer deze nieuwe header samengesteld.

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – Dan staat de Moolweg in éne vol Rood-Wit gekleurde vrachtwagens en ander materieel van X-Treme hoofdsponsor NUTSWERK B.V. In deze omgeving kennen we NUTSWERK vooral van de watertank t.b.v. de bikewash bij de finish van de MarathonZeeland MTB toertocht. Reden te meer om nu eens een kijkje bij hun échte werk te nemen.

Langs de Moolweg wordt een elektriciteitsleiding aangelegd om de, in de volksmond, genaamde “vleugel-” of “walvis” bunker bovenaan de “Paarse Hil” van stroom te voorzien. Deze leiding wordt geboord in een gebied waar in WOII behoorlijk wat bommen zijn geworpen die wellicht niet allemaal tot ontploffing zijn gekomen. Een klus die een aardige voorbereiding vergt én waarbij voorzichtigheid geboden is. Dat is het team van NUTSWERK zeker toevertrouwd.

    

    

 

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – Onlangs kreeg Bike Totaal Jan de Jonge Fietsen te horen gekregen dat de winkel Burgh-Haamstede bij de beste 3 Bike Totaal winkels van Nederland behoort!!!

De ranking werd samengesteld uit vele klantbeoordelingen na een service beurt aan hun fiets.

De Top 3 behalen van maar liefst 140 Bike Totaal winkels in Nederland is een teamprestatie van formaat waarmee ATB Team X-Treme het gehele team van harte feliciteert.

De strijd om de 1e plaats werd helaas nipt verloren.

Algemeen

THOLEN – De klussers op locatie Tholen hebben in korte tijd verlichting op het MTB trainingsterrein “Oesterputten” weten te realiseren. Ze hebben de hand weten te leggen op een aantal niet meer in gebruik zijnde bouwlampen die perfect te gebruiken zijn tijdens de trainingen. Chapeau mannen!!!! Met dank ook aan Gunter Grondverzet voor het vervoer en plaatsen van de masten.

Inmiddels heeft de gemeente Tholen ook toestemming gegeven voor het plaatsen van een container voor opslag van het materiaal. Wordt vervolgd!!

Algemeen

HULST – In de week voorafgaand aan de UCI Worldcup Cyclocross Hulst / Vestingcross worden er in Hulst tal van wieleractiviteiten georganiseerd.

In deze “Wielerweek Hulst – offroad” wordt er op woensdag 27 december a.s. vanaf 9.00 uur een leuk ochtend vullend programma verzorgd voor de jeugd. Door de traditionele Oliebollentraining van ATB Team X-Treme te combineren met een Dikke Banden Race hopen we op zoveel mogelijk enthousiaste deelnemers.

Het programma ziet er als volgt uit:

9:00 – 9:30       Verzamelen

9:30 – 11:30      Mountainbiketraining (vanaf 7 jaar)

11:00 – 12:30    Dikke Banden Race (2 t/m 12 jaar)

11:30 – 12:30    Oliebollen eten / warme chocomel

Verzamelen: Publiekstent Vestingcross

Parkeren: bij het busstation, Zandstraat 1 in Hulst

Iedereen is welkom! Dus alle jeugdgroepen van ATB Team X-Treme (Vlissingen, Tholen, Goes en Hulst), maar ook kinderen die (nog) geen lid zijn van ATB Team X-Treme.

Graag aanmelden via dit FORMULIER vóór zondag 24 december a.s.

Meerdere deelnemers uit één gezin kunnen op hetzelfde formulier worden ingevuld.

Vink ook de activiteiten aan waaraan je wilt meedoen!

 

Tot woensdag 27 december!!

   

Algemeen

VLISSINGEN – Zaterdag 11 november vindt er weer een onderhoud dag plaats op het MTB parcours Weyevliet te Vlissingen.

We gaan deze dag het parcours winterklaar maken. Er staan verschillende werkzaamheden op het programma, zoals het aanbrengen van kleischelpen, maaien, het “profilen” van de route en de waterafvoer verbeteren. De werkzaamheden worden gecoördineerd door het vaste onderhoudsteam. We beginnen om 9:00 uur en verwachten om 15:00 uur of eerder klaar te zijn (afhankelijk van het weer en afronden van het werk).

We verzamelen op het terrein tegenover het CSW gebouw.

Meld je aan voor deze gezellige werkdag en neem je kruiwagen, hark  en schep mee. Wij zorgen voor koffie/thee, limo, koeken, etc., maar graag zelf voor je lunch zorgen.

AANMELDEN

Delen mag!