Zondag 8 december a.s. eerste Zeeuwse MTB Strandtocht

Algemeen

Aanstaande zondag 8 december 2013 wordt de eerste Zeeuwse MTB Strandtocht gehouden. Het parcours gaat van Perry’s Beachclub aan de Brouwersdam in Scharendijke naar Het Kasteel van Batavia in Westkapelle over 46 km.

20131206-1 Affiche Zeeuwse MTB strandtocht 2013In 2012 heeft een aantal rijders een tocht van Serooskerke naar Scharendijke gereden. Vanaf Oostkapelle over het strand heen en na een lekkere bak koffie met appeltaart weer over de weg terug. Tijdens de koffie is het idee van een toertocht ontstaan. In het voorjaar van 2013 hebben een aantal vrijwilligers de handschoen opgenomen om deze toertocht van Scharendijke naar Westkapelle te organiseren.

Voor een ieder bij wie de kustmarathon MTB Toertocht in de smaak valt, is dit dus een mooie mogelijkheid om weer een lange tocht over het strand te rijden.

Zondag is het overwegend grijs en behoorlijk zacht. Plaatselijk valt een beetje regen, de maximum temperatuur komt uit tussen 8 en 10 graden en er is kans op een stevige wind (kracht 5) uit het westen. Kortom prima weer voor een prachtige strandtocht.

De start is om 11.00 uur bij  Beachclub Perry’s aan de Brouwersdam in Scharendijke.

Voor inschrijving en verdere informatie kunt u naar de website:  www.zeeuwsemtbstrandtocht.nl/