Zondag 27 april a.s. HINDER in Boswachterij Westerschouwen door Endurance Zeeland

Algemeen

20140413-1 Endurance ZeelandBURGH-HAAMSTEDE Net als ATB Team X-Treme organiseren andere bosgebruikers evenementen in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Waar we kunnen proberen we dat onderling zo goed mogelijk af te stemmen en te regelen. Zo valt op zondag 27 april a.s. hinder te verwachten op het “Patrick Tolhoek MTB parcours” omdat dan de Endurance Zeeland 2014 wordt gehouden.

 

 

 

20140413-2 Endurance ZeelandDe Endurance Zeeland is een wedstrijd waarin ruiters en paarden zo goed mogelijk, met een optimale snelheid, over een gemarkeerde route door verschillende terreinen dienen te rijden. Er zijn afstanden variërend van 20 tot 70 kilometer. Er kan vanaf 9.00 uur worden gestart.

 

De start is in Renesse en de route gaat via, veelal, onverharde paden en strand richting Boswachterij Westerschouwen. Met name op de kruisingen van de ruiterpaden met het Patrick Tolhoek MTB parcours zal hinder te verwachten zijn. Dit wordt op de betreffende kruisingen met bordjes aangegeven.

  

Het MTB parcours wordt niet, net als vorig jaar, afgesloten, maar het spreekt vanzelf dat de mountainbikers voorrang verlenen aan ruiters en paarden om de Endurance Zeeland niet te hinderen en om gevaarlijke situaties te voorkomen.