Zeeuwse ATB wintercompetitite, laat de winter maar komen, ATB Team X-Treme is er klaar voor.

Algemeen

WEMELDINGE – Aanstaande zaterdag begint de Zeeuwse ATB wintercompetitie in Wemeldinge. We rijden nu nog in ons zomertenue, maar dat is aan het eind van de week voorbij. Dan is het weer tijd om van de herfst te genieten na een leuke ATB wedstrijd op een mooi Zeeuws parcours.

De eerste wedstrijd is gelijk een klassieker in het wielerdorp Wemeldinge. Om 12.30 uur begint de eerste wedstrijd voor de jongste jeugdcategorieën.

Kijk voor het volledige programma op:

http://www.tmzzeeland.nl/artikel/324_start_atb_wintercompetitie_as_zaterdag.html.

Ook het reglement en overige informatie is terug te vinden op de site van Trimbelangen Midden Zeeland (www.tmzzeeland.nl).
 
Belangrijke informatie voor de deelnemers die ook hebben meegedaan aan de X-Treme ATB Zomercup:

 

  • Het stuurbord van de X-Treme ATB Zomercup is ook geldig voor de wintercompetitie. Neem het dus mee, anders moet je een nieuw stuurbord kopen voor 4 euro;
  • Je lidmaatschap van ATB Team X-Treme is tevens je verzekering, neem je pasje mee. De kosten per wedstrijd bedragen voor de jeugd €1,00 . Transponders voor de jeugd (t/m 14 jaar) worden gratis in bruikleen gegeven door TMZ.
  • Volwassenen betalen €4,00 inschrijfgeld en eventueel extra een bijdrage voor verzekering en transponderhuur. Zie de site van tmzzeeland voor al de tarieven.
  • De organisatie wil graag weten wie er komt, dat helpt enorm bij de eerste inschrijvingen. Dit doe je door in te schrijven via http://www.formdesk.nl/tmz/atb De organisatie controleert je inschrijving met de nummers van de X-Treme ATB Zomercup en weet dan wie er zin heeft in een wedstrijd.
  • Als je een transponder hebt kun je dat ook via deze link doorgeven, ook dat scheelt weer bij de inschrijving aanstaande zaterdag in Wemeldinge. Graag ook inschrijven als je nog twijfelt of je gaat meedoen. De voor-inschrijving is vrijblijvend, hoewel we je natuurlijk wel graag aan de start zien staan.

Veel jeugdige X-Tremisten hebben deze zomer voor het eerst meegedaan met een wedstrijd tijdens de vaste trainingsavond van X-Treme. De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een leuke serie wedstrijden op heel diverse parcoursen in heel Zeeland en omstreken. Het is voor ieder wat wils. Parcoursen voor echte hardrijders, maar ook genoeg kansen voor de technisch specialisten, zeker als het omstandigheden wat slechter worden.

Er is altijd wel een wedstrijd in de buurt en als het wat verder is kun je proberen om met je teamgenootje naar de wedstrijd te gaan. Het zou erg leuk zijn als jullie ook allemaal weer aan de start staan aanstaande zaterdag!