X-Tremisten Marc de Regt en Eelco Mosselman ontwerpen Theo Middelkamp Trofee

Algemeen

GOES Tijdens de CyclÉmotion eindejaarsmeeting afgelopen december werd de nieuwste trofee voor de Zeeuwse wielerwereld al gepresenteerd, maar nu, bij aanvang van het Zeeuwse wielerseizoen wordt het pas echt serieus en gaat het écht leven.

Welke Zeeuwse wegrenner of veldrijder krijgt aan het eind van  het seizoen 2015 de allereerste Theo Middelkamp Trofee uitgereikt?

20150312-1 Theo Middelkamp Trofee - foto Limit FotografieIn navolging van de Bart Brentjens Trofee (mountainbike) en de Patrick Tolhoek Trofee (vrijwilliger wielersport) die op initiatief van ATB Team X-Treme zijn gemaakt en worden toegekend is, in opdracht van stichting CyclÉmotion, de Theo Middelkamp Trofee in het leven geroepen voor WEG renners en/of VELD-rijders.

De Theo Middelkamp Trofee is een gezamenlijke creatie van edelsmid Marc de Regt en Eelco Mosselman die in 2009 ook al de Bart Brentjens Trofee en de Patrick Tolhoek Trofee vervaardigden. Voor de realisatie van deze derde wielersport-trofee is eenzelfde concept gevolgd door gebruik te maken van persoonlijke materialen van de naamgever. Hiervoor is een door Theo Middelkamp gebruikt rugnummer verwerkt in de van helder kunststof vervaardigde standaard. Drie tot renners gevormde goudkleurige kettingen symboliseren een waaier over het Zeeuwse land.

De trofee zal aan het eind van het wielerjaar tijdens het CyclÉmotion eindejaarsmeeting worden uitgereikt aan de renner met de meest aansprekende prestaties.