X-Treme trainers en bikers onthand door inbraak

Algemeen

GOES – De schrik sloeg de trainers om het hart bij aankomst, vanmiddag, op het MTB trainingsparcours “Het Schenge” in Goes. Ongenode gasten hebben één van de containers opengebroken en hebben nagenoeg alle trainingsmaterialen meegenomen. Sowieso een flinke schadepost, maar ook super vervelend omdat verschillende trainers examen moesten afleggen en daarbij gebruik maken van de verdwenen materialen.

Een paar spullen zijn in de buurt nog teruggevonden maar het gros is dus gewoon verdwenen.  Het betreft o.a. trainers rugzakjes rood-zwart gevuld met vooral BBB reservemateriaal en BBB gereedschap (zie foto). Een fietspomp, afbakenbollen, pionnen, helmen, een materiaalkar, de EHBO kist, een gereedschapkist etc.. Zelfs de spingschans is meegenomen!!! Meest van de spullen zijn overigens zichtbaar en/of onzichtbaar “gemerkt”.

De spullen zijn fiets of sport gerelateerd dus is de kans groot dat die, voor een appel en een ei, te koop worden aangeboden. Mocht u iets worden aangeboden of u ziet of hoort iets en u vertrouwd het niet. “Call the cops“. Er is aangifte gedaan bij de politie in Goes.

20150616-1 Trainerskits en inhoud