X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – De kalender voor dit jaar kent een aantal verrassingen. Eerst was het de valtraining, die menigeen in vervoering bracht. Daarna de aankondiging van de Zeeuwse Strand-Avond tocht en de volgende verrassing is de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging organiseren wij op zaterdag 25 en zondag 26 maart een nationaal mountainbikeweekend, onder de vlag van de Nationale MTB cup.

Op zaterdag 25 maart zal de jaarlijkse Jeugd Mountainbike Wedstrijd worden verreden voor de categorieën 1 t/m 7 en FUN-klasse wedstrijden voor zowel Dames als Heren. Op zondag 26 maart volgt een nationale wedstrijd, waarop wij hopen de beste mountainbikers uit Nederland en België te mogen ontvangen.

 

De voorbereidingen voor dit evenement zijn al weer even aan de gang. Voor de uitvoering van een twee-daagse hebben we veel extra handjes nodig. Bij deze doen we dan ook een oproep om dit weekend mede tot een succes te maken.

 

Als je het leuk vindt om mee te helpen bij de eerste X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen Duiveland, vragen we je, je beschikbaarheid doorgeven via de mail. Geef aan welke dag, dagdeel je voorkeur heeft en wat je graag zou willen doen. Opgeven voor 22 februari 2017 bij Patrick Vader.

 

De werkzaamheden bevatten, opbouwen permanence en uitzetten parcoursen, de inschrijving, verkeerspost, hulp bij de catering, uitreiken van de prijzen of afbreken/opruimen.

 

Ook jongeren die nog op school zitten mogen deze activiteiten gebruiken als (maatschappelijke) stage. Opa’s en oma’s broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 

Met sportieve groet,

Namens de projectgroep X-Treme MCSD
Patrick Vader