X-Treme maakt zich op voor de ForestHill MTB wedstrijd 14 december 2013

Algemeen

20131212-1 Affiche Zeeuwse ATB wintercompetitie Burgh-Haamstede 2013-2014 conceptHet X-Treme evenementen team is druk aan de slag om de komende ForestHill MTB wedstrijd van aanstaande zaterdag tot een succes te maken. De parcoursbouwers zijn inmiddels al druk in de weer met het prepareren van die delen van  het parcours waar het allemaal gaat gebeuren.

Het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede zal aanstaande zaterdag het decor zijn van een serie spannende wedstrijden. Althans dat is wat de organisatie graag wilt zien.

 

De uitgezette wedstrijdparcoursen zullen zeker garant staan voor tal van technische uitdagingen waarvoor de renners alles uit de kast moeten halen voor een goede klassering. Het valt nog maar te bezien of de sterke strijders uit de vorige wedstrijden van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie ook hier op het podium zullen eindigen of dat anderen betere papieren bezitten.
We zullen het allemaal gaan zien aanstaande zaterdag 14 december aanstaande. De wedstrijden vangen aan vanaf 12.30 uur met de jeugdcategorieën.

Meedoen kan vanaf 6 jaar in verschillende categorieën met een goede mountainbike, een helm is verplicht. Inschrijven kan in de tent op het parcours, te bereiken vanaf het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg, 4328 PT Burgh-Haamstede.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door:

20131114-1 De Zeeuwse Gasten LogoHoofdsponsor De Zeeuwse Gasten
De Zeeuwse Gasten organiseren en begeleiden zelf ‘ actieve ontspanning in bruisend Zeeland’. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen. De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland. Info: www.dezeeuwsegasten.nl

 

 

 

 

en

20131211-1 Logo Akershoek fietsenCosponsor Akershoek Fietsen, Ouddorp
Akershoek Fietsen is al ruim 70 jaar een familiebedrijf. In deze jaren is er een naam opgebouwd van service & kwaliteit. Het personeel dat u bij ons aantreft spreekt met een echt fietshart. Info: www.akershoekfietsen.nl

 

 

20131212-1 Affiche Zeeuwse ATB wintercompetitie Burgh-Haamstede 2013-2014 concept