X-Treme leuke dag in Port Zélande

Algemeen

20160126-2 Zwembad Port Zélande - foto aquamundoBROUWERSDAM-Port Zélande – Eindelijk was het weer zo ver, we mochten een sportieve dag hebben met heel het team maar zonder de bikes. De dag begon om 10:30 op de parkeerplaats bij de surfschool. Vandaaruit zijn we met 30 jeugd X-Tremisten en 6 begeleiders naar het zwembad gegaan.
Aangekomen bij het zwembad stond Richard al op ons te wachten met de kaartjes. Gelukkig was iedereen goed voorbereid met een 1 euromunt op zak, de munt in de locker, spullen erin en snel naar binnen.

 

 

Nadat we 2 tafels met 36 stoelen hadden toegeëigend was ons hoofdkwartier gebouwd. Van hier uit kon iedereen vertrekken naar de verschillende baden. Nadat de boekhouding van de lunch in orde gemaakt was konden ook de begeleiders gaan relaxen.

Maar dat was van korte duur! Raoul moest in actie komen om Rob naar de EHBO-post te begeleiden. Daar aangekomen bleek het nogal mee te vallen, 1 vierkante cm pleisters op de teen en klaar was Rob.

Net toen de medisch medewerker zijn koffer weer dicht wilde doen stak Jasmijn haar teen tussen het deksel. Gelukkig waren de pleisters nog niet op zodat ook de volgende teen verbonden kon worden. Zo iedereen weer snel de wildwaterbaan in en spetteren maar.

20160305-2 Zwemmen jeugd Port Zelande

Zo de rust was weer wedergekeerd in het hoofdkwartier !!!!!!!
Dat de glijbanen voor hoge snelheidsontwikkeling zorgen bleek wel. Chris was zo snel naar beneden gegleden dat zijn voet gekoeld moest worden. Dus hielden we de BHV ‘ers goed aan het werk.

Maar wie spande vandaag de kroon, nou eigenlijk toch wel trainer Jan. Nadat Bart had geprobeerd met zijn voet Jan zijn neus van model te veranderen (wat overigens niet lukte). Toen moest er een keuze worden gemaakt of een ambulance bellen of 10 minuten met de neus omhoog. Gelukkig kon het opgelost worden met het 2de voorstel pfffffffff!!!!!!!!!!

20160305-3 Zwemmen jeugd Port ZelandeDe tijd stond ondertussen alweer op 12:30, tijd voor de eerste ronde friet en snacks.
Nadat ook de 2de  groep jongens en als laatste om 13:00 de dames groep hun lunch hadden verwerkt kon iedereen zich klaar maken voor de glijbaan-race.

Maar eerst moesten de kleinsten onder ons even uit rusten in het pierenbadje 🙂

Toen had de zwembadleiding nog wat spel activiteiten voor ons in petto in het buitenbad .

En ja, helaas aan alle leuke dingen komt dan toch vaak weer een eind. Zo ook aan deze dag. Iedereen mocht gaan douchen en snel aankleden, omdat de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s alweer met smart op ons stonden te wachten.

Buiten aangekomen werden we nog getrakteerd op een VERASSING van Amy (ze viert namelijk haar verjaardag op 6 maart). Maar wilde ons daar al vandaag van mee laten genieten.

Toen restte ons nog het nemen van de groepsfoto .
En kunnen we met zijn allen terugkijken op een zeer geslaagde dag .

Het was weer TOP!

 20160305-1 Zwemmen jeugd Port Zelande