X-Treme Jeugdkampen staan in de steigers

Algemeen

Natuurlijk gaat de X-Treme jeugd ook dit jaar op kamp. De gezellige sfeer en de leuke activiteiten tijdens deze kampen zorgen voor blijvende herinneringen.

X-Treme jeugdkamp 21, 22 en 23 juni 2013
Het Jeugdteam van X-Treme organiseert op 21, 22 en 23 juni het kamp voor de jongste jeugd t/m 12 jaar. Dit jaar gaan wij naar de Luchtballon in Calfven. We slapen daar in echte Indianen tenten. Graag willen wij weten of jij mee wilt naar dit gezellige kamp. We gaan natuurlijk fietsen, maar ook leuke kampspelletjes doen. Inschrijven is nog steeds mogelijk!!!
Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar Ingrid Vader coördinator van het Jeugdkamp -12 [e-mail]

X-Treme jeugdkamp (12+) 28 t/m 30 juni 2013
In het laatste weekend van juni staat er weer een jeugdkamp gepland voor de jeugd van 12 jaar en ouder. De keuze voor dit jaar is gevallen op de Ardennen (België).
In deze regio liggen prachtige MTB Routes maar ook zal er weer tijd gereserveerd worden voor een leuke outdoor activiteit (blijft een verassing). Natuurlijk staat lol maken met stip op 1. De kosten zullen € 80,– bedragen. Wil jij dit niet missen meld je dan vóór 31 maart aan via een mailtje naar [e-mail] . Ben je nieuw bij de vereniging of heb jij of je ouders vooraf vragen dan kan er even met Mark Cosijn (0651566076) gebeld worden.

Sportieve groeten van de jeugdkamp begeleiders +12 Mark Cosijn, Mart Jan Goud.