X-Treme Jeugd nu vakantie maar volgende week weer naar buiten

Algemeen

GOES – Zoals bekend worden er in schoolvakanties geen mountainbike trainingen gegeven. Zo is het dus deze week (dinsdag 23 februari) lekker rustig in de zaal en rondom het mountainbike parcours in Goes. Dat zal de week erop anders zijn als we dan weer met zijn allen buiten gaan trainen.

Het binnenprogramma voor de groepen F t/m C is achter de rug en gaan we allemaal (net als de A+B) weer gewoon als échte bikkels buiten aan de slag. Sturen, remmen, schakelen, draaien en keren, klimmen en dalen alles komt weer aan bod.

Als je niet weg bent deze vakantie heb je nu mooi de tijd om je fiets tip top in orde (te laten) brengen. Niet alleen dat hij weer prachtig blinkt, maar nog belangrijker; dat de remmen en het schakelsysteem perfect werken en ook dat alle andere onderdelen goed gemonteerd, gesmeerd en prima hun werk doen. Daar heb je alleen maar plezier van.

Kijk ook eens of je fiets nog steeds goed “past” of dat je misschien tóch op zoek moet naar een andere bike.

Hoewel het ’s avonds alweer lichter wordt willen we natuurlijk toch dat je een goede fietsverlichting op je fiets monteert. Niet alleen om zelf te kunnen zien waar je rijdt maar zeker ook om zelf gezien te worden.

Je kent wellicht ook de gezegdes “maart roert zijn staart”, “april doet wat het wil” of “aprilletje zoet, geeft nog wel eens een witte hoed”. Dat betekent zoveel dat het ook in deze maanden nog flink koud en nat kan zijn. Maar ook het tegenovergestelde kan het geval zijn. Pas je kleding dus steeds aan op het weer van de trainingsavond.

 

We zien jullie dus graag allemaal weer op dinsdag 1 maart om 18.30 uur. Zoals altijd verzamelen we bij de ingang van het mountainbikeparcours aan het Geldeloozepad in Goes.

 

Nog een fijne vakantie.
Tot dan!

 

Trainers SportTechnisch Team