X-Treme huldigt Matthijs Eversdijk en Fons van Dorsselaer

Algemeen

Tijdens de ATB Team X-Treme teampresentatie vorige week donderdag werd De Bart Brentjens Trofee 2012 uitgereikt aan Matthijs Eversdijk. Fons van Dorsselaer mocht de Patrick Tolhoek Trofee 2012 in ontvangst nemen.

Onder luid applaus mochten beide heren deze, graag gewilde prijs, in ontvangst nemen uit handen van Patrick Tolhoek die dit namens ATB Team X-Treme verzorgde.

Fons vanwege zijn jarenlange enthousiaste en brede inzet voor de wielersport in zuid-west Nederland o.a. als jurylid en bestuurslid van het district. Bij de mountainbikers is hij voornamelijk bekend als coördinator van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie.

Matthijs kon helaas niet zelf aanwezig zijn en liet zich vervangen door vader Jan. Matthijs verdiende de trofee vanwege zijn schitterende sportieve prestaties die hij neerzet als mountainbiker “pur sang”.

Zowel de Bart Brentjens Trofee als de Patrick Tolhoek Trofee is een co-productie van Marc de Regt en Eelco Mosselman. In de trofeëen zijn onderdelen verwerkt die geschonken zijn door de naamgevers van de trofeëen.