X-Treme ATB Zomercup; Hof van Zeeland MTB wedstrijd Heinkenszand

Algemeen
Start senioren 2018

HEINKENSZAND – Op dinsdag 7 mei wordt voor de 2e keer de Hof van Zeeland mountainbikewedstrijd gehouden op het parcours rondom Stelleplas in Heinkenzand. De wedstrijd wordt georganiseerd door ATB Team X-Treme, in samenwerking met wielerclub TMZ. De eerste editie van 2018 was vooral bedoeld om kennis te maken met het nieuwe parcours rondom Stelleplas. Dit parcours is onderdeel van de in 2018 gerealiseerde mountainbikeroute door het Landschapspark Borsele.

Uiteraard zitten alle technische onderdelen en single tracks van het normale rondje rondom Stelleplas erin, maar dit jaar zijn er ook een aantal extra passeerstroken in het parcours opgenomen. Ruim baan dus voor de snelle wedstrijdrijders, maar door de extra passeerstroken is er ook ruimte voor iedereen die kennis wil maken met de wedstrijdsport.

Multi-Vlaai Goes, Houthandel Reimerswaal en de gemeente Borsele verzorgen de prijzen en attenties voor de deelnemers.

Vakantiepark Hof van Zeeland is de naamgever van deze wedstrijd. De inschrijving (vanaf ca. 17.30 uur) is in de recreatiezaal achter de receptie van het vakantiepark. Start en finish zijn op de open plek aan de Stelledijk (aan de andere kant van de plas). De jongste jeugd start om 18.30 uur, om 19.30 uur starten de volwassenen.

INFORMATIE X-Treme ATB Zomercup