X-Treme ATB Zomercup 2019 Wolphaartsdijk, dinsdag 25 juni a.s.

Algemeen

WOLPHAARTSDIJK – Met de eerste wedstrijd op dinsdag 16 april in Kruiningen is, voor het 22e achtereenvolgende jaar de “X-Treme ATB Zomercup” van start gegaan. Aanstaande dinsdag, 25 juni, is het de beurt aan Wolphaartsdijk op het MTB parcours “de Schelphoek” aan het Veerse meer. De organisatoren van Stichting Wielersport Wolphaartsdijk; André, Martin, Kees en hun vrijwilligers zijn al volop bezig om er een leuke wedstrijd van te maken.

Deze Zeeuwse mountainbike reeks bestaat dit jaar uit 5 op zichzelf staande wedstrijden van april t/m september die op verschillende leuke parkoersen in Zeeland worden verreden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan al jaren garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Voor de organisatie, van deze onder de KNWU vlag vallende wedstrijd, tekent ATB Team X-Treme in nauwe samenwerking met TMZ én met medewerking van Stichting Wielersport Wolphaartsdijk.

Wedstrijdprogramma:
Dinsdag 16 april Kruiningen, “Den Inkel”
Dinsdag 7 mei Heinkenszand, Hof van Zeeland / “Stelleplas”
Dinsdag 4 juni Vlissingen, MTB parcours “Weyevliet” (werd afgelast, nu 3 september)
Dinsdag 25 juni Wolphaartsdijk, “De Schelphoek”
Dinsdag 27 augustus Wemeldinge, “Wemeldingse Bos”
Dinsdag 3 september Vlissingen, MTB parcours “Weyevliet”

Er wordt gestart in 3 wedstrijdrondes vanaf 18.30 uur

Deelname
Deelname is mogelijk voor iedereen die in 2019 minimaal 6 jaar is met een goede mountainbike en helm. Er wordt gestart in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.

Inschrijving
Inschrijven kan ter plaatse vanaf ca. een uur voor aanvang van de eerste wedstrijdronde in Paviljoen/Restaurant “de Meerkoet”, Schelphoekweg 3, 4471 NP Wolphaartsdijk

Informatie
Alle wedstrijdinformatie is te vinden op de wedstrijdpagina