X-Treme ATB Zomercup 2019 start a.s. dinsdag in Kruiningen

Algemeen

KRUININGEN – Met de eerste wedstrijd op dinsdag 16 april in Kruiningen gaat voor het 22e achtereenvolgende jaar de “X-Treme ATB Zomercup” van start. Deze Zeeuwse mountainbikereeks bestaat dit jaar uit 5 opzichzelfstaande wedstrijden van april t/m augustus die op verschillende leuke parkoersen in Zeeland worden verreden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan al jaren garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Voor de organisatie, van deze onder de KNWU vlag vallende wedstrijden, tekent ATB Team X-Treme in nauwe samenwerking met TMZ én met medewerking van Wielercomité RENTOC Kruiningen, St. Wielersport Wolphaartsdijk en Wielercomité Teamwerk Wemeldinge.

Wedstrijdprogramma:
Dinsdag 16 april Kruiningen, “Den Inkel”
Dinsdag 7 mei Heinkenszand, Hof van Zeeland / “Stelleplas”
Dinsdag 4 juni Vlissingen, MTB parcours “Weyevliet”
Dinsdag 25 juni Wolphaartsdijk, “De Schelphoek”
Dinsdag 27 augustus Wemeldinge, “Wemeldingse Bos”

Er wordt gestart in 3 wedstrijdrondes vanaf 18.30 uur

Deelname
Deelname is mogelijk voor iedereen die in 2019 minimaal 6 jaar is met een goede mountainbike en helm. Er wordt gestart in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.

Inschrijving
Inschrijven, liefst vooraf via de website, maar kan ook ter plaatse vanaf ca. een uur voor aanvang van de eerste wedstrijdronde.

Informatie
Alle wedstrijdinformatie en uitslagen zijn te vinden op de wedstrijdpagina