X-Treme aan het werk op alle MTB parcoursen

Algemeen

GOES-WESTERSCHOUWEN-VLISSINGEN – Zelfs in deze gedwongen rustige tijd vatten de X-Tremisten de koe bij de hoorn om de MTB parcoursen aan te pakken. Natuurlijk worden de corona-regeltjes goed in acht genomen, maar zelfs dan is het goed te werken.

Waar in Burgh-Haamstede op het Patrick Tolhoek MTB parcours het onderhoud tijdens NLdoet niet kon doorgaan en nu de baan zelfs gesloten is vanwege droogte, zijn hier en daar toch alvast de wat kleinere klussen aangepakt door Jan, Johan en Cees. Hiermee staan we alvast een beetje voorbereid als het parcours weer open mag.

Creatieve geesten (Jan, Ronald, Joran en Jan) hebben hun (extra) vrijetijd besteed aan het maken van  ondersteunende materialen voor gebruik bij het onderhoud van de parcoursen of tijdens evenementen.

In Vlissingen gingen Leonard en Karina aan de slag met de het maaien van de baan, repareerden de houten brug én fabriceerden een schitterende nieuwe brug die afgelopen zaterdag met hulp van Patrick werd geplaatst.

In Goes bedachten de beheerders zelfs een “coronaproof” plan met tal van werkzaamheden die gedaan moesten worden vóór de trainingen a.s. dinsdag weer kunnen beginnen. Een flinke groep (o.a. fam. Voermans, fam. Nuijten, fam. Lavooij, fam. Struijk, fam. Couque, Richard)  stond paraat om het terrein te ontdoen van zwerfvuil, kuilen op te vullen en graspollen op de tracks te verwijderen en “last but not least” schoonmaken van de zandbak.