Wisseling coördinator X-Treme ToerTeam Goes; Peter gaat Mattijs komt!

Algemeen

Na ampel beraad, zoals dat heet, heeft Peter Huisson besloten om te stoppen als coördinator van het X-Treme Toerteam Goes. Mattijs Bordui neemt het stokje over.

 

Na zijn periode als secretaris bij onze club nam Peter in 2003 de zorg op zich om het toerteam nieuw leven in te blazen. Dat dit gelukt is blijkt!! Nu, 10 jaar later, wordt nog steeds in de zomer wekelijks met veel plezier op dinsdagavond een toerrit gereden en in de winter is zondagmorgen de vaste prik om te toeren met het toerteam.

Als coördinator diende Peter als spil van de organisatie en vaak regelde hij ook een uitstapje naar andere off road fietsoorden. De “Midzomernachttocht” en de “King of the Kulk” zijn inmiddels een begrip geworden.

Blessure en andere omstandigheden maakte dat hij de laatste jaren niet die inspanning kon geven die hij gewend was en heeft daarom besloten te stoppen met de coördinatie. Hij blijft uiteraard wel lid en gaat ook het fietsen weer oppakken.

Peter, bedankt voor je jarenlange, super enthousiaste inzet voor ATB Team X-Treme.

Gelukkig is Mattijs Bordui (2 t’s, geen H) bereid om de taak van Peter over te nemen en is dus vanaf nu voor het X-Treme ToerTeam Goes aanspreekpunt voor leden en bestuur. De ingezette koers wordt aangehouden en inmiddels worden er alweer stukjes over de belevenissen van het toerteam geschreven.

Mattijs is te bereiken via  x-treme.ttg@zeelandnet.nl of via 06-10909833.