Winterstop trainingen Goes, Hulst en Vlissingen eerder, groep Tholen kan door.

Algemeen

ZEELAND – De gisterenavond aangekondigde nieuwe (extra) COVID-19 maatregelen hebben ook invloed op de X-Treme mountainbike jeugdtrainingen van de groepen in Goes, Hulst en Vlissingen. De pas gestarte groep in Tholen kan wel doorgaan, zei het met de nu al geldende beperkingen (géén publiek, anderhalve meter etc.).

Vanaf zondag 28 november geldt, in ieder geval voor de komende 3 weken, dat amateursport (wedstrijden en trainingen) tussen 17.00 uur en 05.00 uur niet is toegestaan.

Omdat voor een paar locaties eerder ook al een winterstop werd aangekondigd, wordt het nu concreet:

GOES: géén reguliere jeugdtrainingen vanaf 28 november t/m de voorjaarsvakantie (6 maart 2022).

VLISSINGEN: géén reguliere jeugdtrainingen vanaf 28 november t/m de kerstvakantie (16 januari 2022).

HULST: géén reguliere jeugdtrainingen vanaf 28 november t/m de voorjaarsvakantie (6 maart 2022).

THOLEN: de reguliere jeugdtrainingen gaan vooralsnog gewoon door omdat deze voor 17.00 uur zijn afgelopen.

Om in deze periode toch de “gang” er in te houden “broeden” de trainers van de verschillende locaties op mogelijke alternatieve trainingen/clinics/activiteiten. Bijvoorbeeld om te gaan fietsen op het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen of op een andere leuke locatie. Via o.a. de groepsapps zullen deze initiatieven kenbaar worden gemaakt.

Natuurlijk kunnen bikers (en/of ouders) ook zelf het initiatief nemen en deze delen via de groepsapps, website en social media :-). Zodat jeugdleden uit Goes, Hulst, Vlissingen en Tholen kunnen aansluiten en kennis met elkaar maken.

En wie weet wat er nog meer in het vat zit :-). Mis niks!! ……. Hou deze website, social media en je mailbox in de gaten.