Winterstop Goese trainingen

Algemeen

GOES – Net als in voorgaande Jaren zullen er in de periode van de kerstvakantie tot en met de voorjaarsvakantie geen trainingen op het parcours in Goes verzorgd worden. Vanaf 19 december t/m 22 februari dus geen training in Goes. Op dinsdag 23 februari, direct na de vakantie, starten we weer. Dit vooral om het veld te sparen. In die tussentijd zullen we ook het nodige onderhoud aan de baan gaan plegen zodat hij er mooi bij komt te liggen en klaar is voor het voorjaar.

Na de voorjaarsvakantie gaan we ook werken met de nieuwe groepsindelingen. Deze wordt grotendeels gebaseerd op het KNWU systeem, indelen op geboortejaar dus, maar geen onderscheid tussen jongen en meisjes hierbij. Gezien de vele vragen en nog meer opmerkingen die wij als trainers over het indelen en doorschuiven van ouders kregen, bleek er meer behoefte aan transparantie en duidelijkheid en hebben we moeten kiezen voor een lineair systeem zoals bijna alle sportverenigingen die hanteren. Geen zorgen, we weten zeker dat iedereen het maximaal naar zijn zin krijgt en we de hoofddoelstelling van de trainingen – het aanleren van techniek – op een leuke en veilige manier kunnen invullen.

Door Corona zullen we dit jaar geen oliebollentraining kunnen organiseren. Afgelopen jaren werd er daarnaast regelmatig per groep gefietst in Schouwen of deelgenomen aan toertochten. Deze ad hoc initiatieven kunnen natuurlijk ook nu weer via de groepsapps geïnitieerd worden. Dit is dan wel per groep en aan de betreffende trainers én ouders.

Tot in het voorjaar,

Het trainersteam

Goes