Win vrijkaarten voor Bike Motion Benelux 2015

Algemeen

20151014-1 Logo Bike MOTION BeneluxUTRECHT – Van vrijdag 16 t/m maandag 19 oktober wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de niet te missen beurs voor de sportieve fietser BikeMotion Benelux gehouden. Wil je deze beurs als lid van ATB Team X-Treme meemaken, en dat wil je natuurlijk, grijp dan je kans!.
Van de beursorganisatie hebben we een aantal vrijkaartjes ontvangen die we per 2 beschikbaar stellen aan leden van ATB Team X-Treme. Om iedereen een gelijke kans te bieden starten we vanavond (woensdag 14-10) om 18.00 uur. Wie na deze tijd het snelst reageert via een bericht aan de redactie kan 2 digitale vrijkaarten tegemoet zien. Kinderen tot en met 16 jaar gratis entree (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs).

 

Op Bike MOTION Benelux kun je veel meer dan alleen de nieuwste fietsen en onderdelen bekijken, je kunt er vooral veel dóen. Zo kun je onder andere je ideale fietspositie laten bepalen in het Bikefitting Lab, een testritje maken op het MTB parcours of een bezoekje brengen en diverse workshops volgen in de Training- en Prestatiestraat.
 
Wat is Bike MOTION Benelux?
Bike MOTION Benelux is er voor iedere sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Zo laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding alvast de collectie voor het nieuwe seizoen zien, vind je er diverse aanbieders van sportvoeding en kun je je laten informeren over inspirerende fietsvakanties.

De nieuwste trends op fietsgebied
Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Keulen en Milaan vind je op Bike MOTION Benelux het complete aanbod aan sportief fietsnieuws lekker dichtbij huis. Droom jij al jaren over een tocht op de Mont Ventoux, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets en wil jij een compleet overzicht van de allernieuwste modellen? Of wil je juist jouw oude fiets opleuken met de modernste accessoires? Dan mag een bezoek aan Bike MOTION Benelux niet missen. Prikkel je zintuigen en kijk, voel en test wat het beste bij jou past.

Ride with the pros
Naast de stands waar wel 600 merken te vinden zijn, kun je op Bike MOTION Benelux ook zelf aan de slag. In diverse clinics en workshops doe je de laatste inzichten op over o.a. houding en voeding of krijg je advies op maat. Daarnaast vindt op zondag 18 oktober 2015 een spectaculair event plaats waarbij iedere fietsfanaat zich voor één dag kan inleven in het leven van een professioneel wielrenner. Tijdens deze Ride with the Pros krijgen liefhebbers van jong tot oud de kans om samen met de renners van Team Lotto-Jumbo, Team Giant-Alpecin en Team Roompot Oranje Peloton een tocht te rijden van ongeveer 85 kilometer, met Utrecht, de stad van ‘Le Grand Départ’, als startpunt.

Alle informatie vind je op www.bikemotionbenelux.nl