Wielercomité ‘s-Heer Arendskerke stopt met organiseren wedstrijden

Algemeen

‘s-HEER ARENDSKERKE – Wie had dát nu voor mogelijk gehouden? De niet weg te denken “die-hards” in het organiseren van ATB wedstrijden voor de Zeeuwse ATB scene stoppen met het organiseren van wedstrijden. Om die reden gaat de eerder aangekondigde wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie op zaterdag 7 november in ‘s-Heer Arendskerke NIET DOOR!

Jammer! Maar wie de leden van het comité kent weet dat zij niet over één nacht ijs zijn gegaan bij het nemen van deze beslissing. Dat kan ook niet anders met zo’n historie en de vele “verhalen” op en rondom het gelegenheids parcours “de Kraker”. Denk nog maar eens aan de losgebroken koeien die dreigden de A58 onveilig te maken en waar met man en macht op gejaagd werd, de zuigende ondergrond van gras die het de bikers verrekte moeilijk maakte én de de modderwedstrijden van 2012 en 2013. Het maakte deze wedstrijden steeds wel bijzonder.

Om diverse redenen (o.a. financiële) heeft het bestuur, unaniem besloten om als comité te stoppen met het organiseren van wedstrijden en heeft daarom de wedstrijd van 7 november afgelast.

De toertocht van 6  december gaat wel gewoon door.

Kees, Sacco, Sjaak, Richard en Peter hartstikke bedank voor jullie enthousiaste inzet in de vele jaren dat jullie je inzetten voor de wielersport.