Welk duo wint eerste Zeeuws Kampioenschap Wielerquiz?

Algemeen

GOES Durven jullie als duo deze uitdaging aan? Doe dan op 20 maart a.s. in buurthuis de Pit in Goes mee aan dit eerste Zeeuws Kampioenschap Wielerquiz! Deelname: €7,50 per persoon.

Alle opbrengsten van de avond gaan naar mijn actiepagina voor KWF. Het wordt een multimediale wieleravond gepresenteerd door Martijn Katsman en Mark van Leijden, beiden bekend van Omroep Zeeland. Aangevuld door vragen die gesteld worden door prominente sporters en Zeeuwen in beeld en geluid. Het zijn open vragen en meerkeuzevragen. Voor de echte wielerliefhebber dus!

Maximaal 100 duo’s kunnen meedoen aan dit eerste Zeeuws Kampioenschap Wielerquiz. VOL=VOL! Deelnamekosten zijn €15,- per duo. Individueel inschrijven kan ook, dan wordt je door loting aan een partner gekoppeld. De individuele inschrijvingskosten zijn dan €7,50.

Bedenk een leuke naam als duo en meldt je zo speodig mogelijk aan! Voor aanmelding en betaling: stuur een e-mail naar zkwielerquiz@gmail.com

De hoofdprijs is een VIP-ontvangst voor 2 personen bij de Ronde van Zeeland Seaports op 21 maart in Terneuzen. De winnaars vertegenwoordigen Zeeland op het NK Wielerquiz op zaterdag 11 april in Utrecht.

Natuurlijk zijn er nog meer prijzen te winnen, zoals fietskleding, fietscomputers, wellnessbonnen, kappersbonnen, drankbonnen en vele andere (wieler)prijzen.

 

20150309-3 Affiche ZK wielerquiz 2015

Mark van Leijden