We gaan het 25 jarig bestaan van ATB Team X-Treme vieren!!!!

Algemeen

GOES – Na een informatieavond op 29 september 1994, om de animo voor het mountainbiken te peilen werd, op 17 november van datzelfde jaar de Zeeuwse mountainbike vereniging X-Treme officieel opgericht. Eén en ander gebeurde op initiatief van Noël Gys en Johan Bouman die als enthousiaste bikers een stevig aanspreekpunt wilden vormen voor onder andere de realisatie van mountainbike faciliteiten in Zeeland. De boreling groeide snel en gestadig, al snel werd de roepnaam “ATB Team X-Treme” en werden allerhande activiteiten georganiseerd.

Nu, 25 jaar later, is ATB Team X-Treme nog steeds “Alive en Biking”. Met momenteel dik 220 leden, waarvan een flink deel jeugd, zijn we uitgegroeid tot een grote en vóóral dé gezellige mountainbike vereniging die we willen zijn! Tien van de “Bikers van het eerste uur” (onze Very Important Bikers deze en andere avonden) zijn nu nog steeds lid en dat zegt iets!!

In de afgelopen jaren is er heel veel gepasseerd, georganiseerd, gerealiseerd én heeft ATB Team X-Treme inmiddels ook aardig wat talenten en toppers voortgebracht. Té veel om hier op te sommen. Leuker lijkt het ons deze mijlpaal onder en met elkaar te vieren en alle “weet je nog wel” momenten tussen toen en nu de revue te laten passeren tijdens een gezellige middag én avond met fietsvertier en een hapje en een drankje.

Dit gaan we doen op zaterdag 2 november a.s. in ’t Klok’uus, Wissekerkseweg 6, 4458 SH te ’s-Heer Arendskerke; een unieke en centrale locatie om in een ongedwongen sfeer te vertoeven.

 

Alle huidige leden, sponsoren en VIB’s (Very Important Bikers) hebben inmiddels een uitnodiging via e-mail ontvangen.