Waar was X-Treme?

Algemeen

WERELD – Bijna vakantietijd!! De één blijft thuis de ander gaat verder weg ontspanning zoeken. Ieder kiest een eigen weg en bestemming.

We zijn nieuwsgierig ….. ?. In navolging van een regionale voetbalclub lanceren we de actie “Waar was X-Treme?”.
We dagen jullie hiermee uit om een super bijzondere en pakkende vakantiefoto in te sturen waarop je, gehuld in je X-Treme TEAM-, FAN- of CREW-kleding, te zien bent op de top van een berg, tijdens een diepzeeduik, bovenin een achtbaan, als je kokosnoten aan het plukken bent, een babybeer de fles geeft of aardappelen aan het rooien bent. Verzin het maar!!!!

Liever nu even geen podium- of de standaard MTB actiefoto’s, maar als je een afdaling doet op je bike vanaf een ijsberg op de noordpool terwijl een ijsbeer je op de hielen zit dán is het weer andere koek!!!

Géén reeks foto’s dus, maar gewoon dat éne hele “rake” plaatje, voorzien van je naam, plaats en datum en vrij van rechten.

Insturen van jouw foto kan vanaf nu tot en met 30 september naar de redactie. Ze worden (nagenoeg) gelijk op de website gepubliceerd. Na de sluiting worden de inzendingen op de website in het ledengedeelte)* in stemming gebracht. Voor de meest aansprekende foto is er een leuke prijs.

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van ATB Team X-Treme op zaterdag 2 november a.s. Over de uitslag mogen vragen gesteld worden, maar daar doen we niets mee ?.

)* Ben je BASIS of SUPPORT-lid, maar heb je nog geen ledenlogin? Vraag dit aan via het contactformulier.

Naar de ingestuurde foto’s