Vrijwilligers gevraagd voor de X-Treme ATB Zomercup!

Algemeen

HEINKENSZAND – Ook dit jaar willen we weer een X-Treme ATB Zomercup op poten zetten. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen en de nodige vergunningen zodat we dit jaar weer een leuke competitie op kunnen zetten. De wielercomitees van Kruiningen, Wolphaartsdijk en Wemeldinge hebben aangegeven een wedstrijd te willen organiseren als de vergunningen op orde zijn en verder willen we een wedstrijd organiseren op de MTB parcoursen in Heinkenszand (Stelleplas) en Vlissingen (Weyevliet).

 
De voorlopige kalender ziet er als volgt uit:
Woensdag 28 maart: Kruiningen
Woensdag 17 april: Wolphaartsdijk
Dinsdag 15 mei: Vlissingen
Dinsdag 19 juni: Heinkenszand
Woensdag 5 september: Wemeldinge

 

De eerste wedstrijd is om 18.15 uur, oudere jeugd om 18.40 uur en de volwassenen starten om 19.30 uur (een wedstrijd voor Nieuwelingen, Dames, Heren A + B).
Het programma en wedstrijddata zijn echt nog onder voorbehoud! Het hangt ook van jullie af, we hebben echt wat handjes extra nodig om dit goed op te kunnen zetten!

TMZ zorgt voor de jurering, en we willen deze zomer ook met transponders gaan rijden zodat al de rondetijden ook op Mylaps komen te staan!

Om de wedstrijden goed te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers. We zoeken mensen voor:

  • Verzorgen van de inschrijving (scannen van de pasjes –> nb: svp de pasjes van de afgelopen wintercup niet weggooien!)
  • Communicatie vooraf naar media, sponsors en evt. wedstrijdverslag schrijven/filmen en verspreiden onder (sociale) media. Zoals bijvoorbeeld Zeelandfiets, PZC ed
  • Opbouwen van de parcoursen in Vlissingen en Heinkenszand (uitlinten, start/finish, evt. tent opzetten bij slecht weer)
  • Opruimen na de wedstrijd in Vlissingen en Heinkenszand.
  • Je mag uiteraard ook aangeven dat je niet elke keer mee kunt helpen, maar alleen op een bepaalde datum

 

Dus: wil je graag helpen of heb je een top idee over hoe we de X-Treme ATB Zomercup leuker kunnen maken >>>>> meld je dan aan bij voorkeur per e-mail naar Niels Steenblok maar je kunt het ook aangeven bij de trainers of ons bestuur!