Vrijkaarten voor BikeMOTION Benelux

Algemeen

UTRECHT – Van 21 t/m 24 oktober vindt BikeMotion Benelux weer plaats. Als wielerfanaat moet je tijdens dit weekend dus in de Jaarbeurs in Utrecht zijn.

Dé plek voor fanatieke fietsers
Bike MOTION 2016 is dé plek waar fanatieke fietsers alles vinden voor en over hun passie. Of je nu houdt van een rondje in de buurt koersen, of op afgelegen plekken op avontuur gaat, laat je informeren en inspireren. Honderden merken tonen de nieuwste modellen en innovaties. Nog lichtere fietsen, betrouwbaardere componenten, en kleding met meer comfort.

Volg de routes met speciale nieuwtjes uitgezocht op het gebied van koersen, ladies, adventure, trainen, droomritten, stijl, trailrijden, en ambacht en laat je informeren en inspireren. Op het mountainbikeparcours met obstakels kan je fietsen testen, gerenommeerde avonturenfietsers nemen je mee naar alle uithoeken van de wereld, en knappe koppen uit de fietsbranche vertellen je wat je in de toekomst kan verwachten.
 
GRATIS kaarten voor leden van ATB Team X-Treme
Als een extra service stelt BikeMotion Benelux 5 x twee kaarten ter beschikking voor een ledenactie. Wie van de X-Treme leden het eerst reageert naar Vrijkaarten BikeMotion ontvangt de code voor 2 vrijkaartjes.

Praktisch
Bike MOTION Benelux 2016, van 21 t/m 24 oktober 2016, Jaarbeurs | Utrecht Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur. Meer informatie en kaarten bestellen: www.bikemotionbenelux.nl. Kaarten kosten aan de kassa €16,00.

20161018-1 BIKEMOTION 2016 01