Voorbereiding JMW Burgh-Haamstede; de medailles

Algemeen

20150314-2 Stickeren  JMW medailles - foto Jan SlagerDat er heel wat komt kijken voordat je een wedstrijd georganiseerd hebt weten de organisatoren maar al te goed. Deelnemers rijden hun rondje, pakken een prijsje (of niet) en houden het dan vaak voor gezien. Vaak zonder te beseffen dat veel mensen hun inzet en vrije tijd geven voor hun plezier. Vandaar dat we gewoon eens wat vaker laten weten wat er achter de schermen allemaal wordt gedaan om de club draaiende te houden of organisatie van een evenement. En als je zin hebt ……. sluit je aan bij het legertje vrijwilligers.

 

20150314-1 Medailles poetsen - foto Jan SlagerFijn is dat we bij ATB Team X-Treme inmiddels een aardige groep vrijwilligers hebben die (een deel) van hun tijd en energie in de club willen stoppen. De één kan iets meer, de ander iets minder maar alle hulp is van harte welkom, wordt gewaardeerd en is ook nog eens leuk om te doen. Probeer het maar eens uit!

Kijk nu bijvoorbeeld vorige week zaterdagmiddag. Na een hele dag in Boswachterij Westerschouwen het zweet op je rug te hebben gewerkt is het tijd voor het afsluitende drankje op ons tijdelijke terras midden in het bos. Dan denk je even te kunnen uitrusten van alle inspanningen en een beetje na te kletsen over het geleverde werk als, in ene, iemand een doos met medailles voor je neus neerzet. Zit je daar dan samen (op de foto is Linda nog alleen aan het poetsen) met nog zo’n tien vermoeide mensen herinneringsmedailles te poetsen voor de Jeugd Mountainbike Wedstrijd van over twee weken in deze boswachterij.

20150314-3 Stickeren JMW medailles - foto Jan SlagerDaarmee zijn de medailles natuurlijk nog niet klaar, dit is slechts de voorbereiding!! De plaatjes moeten  er ook nog op, aan beide kanten zelfs. Wat een werk.

Het geluk is aan onze zijde ….. als donderdagavond de bel gaat en er drie man sterk op de stoep staat om een biertje te komen drinken. Juist! Deze mannen (Jan R., Sebastiaan en Patrick) waren naar Sportdorp Burgh-Haamstede getogen om afspraken te maken over een te geven clinic.

Ook zij dachten nog even rustig na te kunnen praten, maar de truc met de doos werd herhaald en even later zaten ook zij, met de tong uit de mond, stickers te plakken op dik 200 medailles.

Pfftttt, dat is dan ook weer klaar. Bedankt mannen.

 

Op naar de volgende klus. Hou het in de gaten. De volgende keer reppen we over de realisatie van de fantastisch mooie trofeeën die tijdens de komende jeugdwedstrijd te winnen zijn.

Gezocht
Oh, ja. De organisatie van de Jeugd Mountainbike Wedstrijd zoekt nog vrijwilligers die op zaterdag 28 maart a.s. een paar uurtjes, volgens rooster, in de catering willen helpen. Ouders, jullie worden natuurlijk uit geroosterd als je eigen kind zijn/haar wedstrijd moet rijden. Je kunt je opgeven bij Patrick Vader