Voor elk lid een setje ATB Team X-Treme stickers (UPDATE)

Algemeen

20150901-1 X-Treme wielsticker 250x250GOES – Met de precisie van een Zwitserse horlogemaker plakt Nederlands Kampioene MTB, Nina Houmes, een ATB Team X-Treme sticker op haar frame. En dat is dan ook net de bedoeling. Want als enthousiaste X-Tremist wil je natuurlijk laten zien dat je erbij hoort.

Als aardigheidje tussendoor hebben we stickers laten maken in de X-Treme stijl zoals je die ook tegenkomt op de nieuwe teamtenten, beachflags en andere clubuitingen. Het ontwerp is van Sylvia van Franc Kruitbosch Reclame.

Voor elk lid is een gratis setje beschikbaar bestaande uit 2 stickers voor op je fietsframe en een grotere sticker voor op de auto, agenda etc. Heb je meer fietsen en/of wil je meer stickers … geen nood, voor de kostprijs van slechts €1,50 zijn ze te verkrijgen bij het secretariaat.

Inmiddels is de distributie flink op gang gekomen. Opsturen wordt een beetje te kostbaar dus worden ze de komende tijd zoveel mogelijk op trainingen en wedstrijden óf via via verspreid. Heb je over een paar weken nog niets ontvangen laat het dan even weten.

20150901-2 Nina Houmes plakt wielsticker - foto Jan Slager

20150901-3 Nina Houmes plakt wielsticker - foto Jan Slager