Vier nieuwe winnaars in Wintercompetitiewedstrijd Hoogerheide

Algemeen

Weer was een parcours buiten de provinciegrenzen het strijdtoneel voor de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2013-2014. Op zaterdag 23 november namen de bikers bezit van de bossen rondom Hoogerheide waar het Fokkerbos het decor vormde voor spannende wedstrijden.

 

Danny Sleeckx en Marco Minnaard waren er deze keer niet bij zodoende kon Edzard van Ewijk (Wolphaartdijk) voor z’n kansen gaan bij de Mannen 17+ en maakte dat karwei keurig netjes af. Franky Taelman uit Zelzate heerste bij de Mannen 40+ . De categorie Dames kreeg een verrassende winnares. Zoë Mulder uit Heinkenszand werd daar de verassende winnares.

Bij de jeugd  waren er nieuwe winnaars te melden in categorie t/m 8 jaar en in de categorie 15/16 jarigen. De hoogste plaatsjes op het podium waren voor Floris Verschuur, Rotterdam (t/m 8 jaar), Dies Moelker, Kloetinge (9+10 jaar), Arthur Piso, Wilhelminadorp (11+12 jaar), Ezra Tolhoek, Zierikzee (13+14 jaar) en Robin van ’t Westeinde, Arnemuiden (15+16 jaar).

Volledige uitslagen en informatie op: http://www.wielren.info/ of op  www.teamx-treme.nl
De volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag (30 november) in Hulst, aanvang vanaf 12.30 uur.
 
GEZOCHT: Iemand die de pen ter hand wil nemen om een verslagje met foto (liefst van jeugd tot senioren) van de wintercompetitiewedstrijden te maken. Reactie graag naar x-treme.redweb@zeelandnet.nl  
LET OP!! Alle wedstrijden in Wemeldinge zullen 1 uur vroeger starten i.v.m. de afsluiting van het Zeeuwse wielerseizoen op diezelfde dag in Heinkenszand.