Upgrade MTB trainingsparcours “het Schenge” (Goes) afgerond

Algemeen

20130824-7 opening baan 3 Paula Vermue 50-50GOES De upgrade van het mountainbike trainingsparcours “Het Schenge” in Goes is afgerond. De afgelopen weken werd met man en macht gewerkt aan de aanleg van een tiental nieuwe technische hindernissen. Deze hindernissen maken het voor de renners mogelijk zich tijdens de trainingen beter voor te bereiden op technische situaties die zij aantreffen tijdens nationale en internationale parcoursen.

 

De officiële heropening werd verricht door Rinus Vermue. Hij knipte het lint met de rood/zwarte ballonnen door die daardoor het luchtruim kozen wat vervolgens weer het startsein was voor Marijn Vermue en Damy Vader om van de Rockgarden af te rijden. De vernieuwde baan was daamee officieel geopend.

20130824-8 opening baan 5 Paula Vermue 50-50De nieuwe hindernissen hebben allemaal een naam gekregen:

SandPit (designed by Rinus Vermue)
Pumptrack  (designed by Johan Oosterhuis Milan Vader)
DownHill (designed by Richard Piso)
Straight Rock (designed by Rob Swenne)
Tree House (designed by Pieter Moelker)
Rock’n Roll (designed by Rinus Vermue en Milan Vader)
Reijerse Drop (designed by Jan Reijerse)
Big Drop (designed by Rinus Vermue)
Down Stairs (designed by Rinus Vermue)

De heropening van het nieuwe parcours werd vooraf gegaan onder een woord van dank aan alle vrijwilligers die zich hadden ingezet om de baan te upgraden. Zij ontvingen allemaal een pot Isostar dorstlesser.

Vrijwilligers die hebben meegewerkt aan het upgraden van de baan zijn:
Rinus Vermue, Pieter Moelker, Richard Piso, Niels Steenblok, Marijn Vermue, Jan Reijerse, Patrick Vader, Vincent Borgen , Leen Schoe, Damy Vader, Marcel Reijnhoudt, Johan Oosterhuis en Milan Vader