Uitnodiging ZLM fietsclinic voor de jeugd

Algemeen

 

GOES – ZLM Verzekeringen is partner en sponsor van Roompot Oranje Peloton. De filosofie en het concept van het team spreekt hen aan. Het no-nonsense karakter in combinatie met de passie en drive om 100% ergens voor te gaan past heel goed bij ZLM. En ook aan talentontwikkeling dragen zij graag ons steentje bij. Binnenkort zetten ze de talenten van het team in om jonge sportieve mensen een leuke en leerzame fietsdag te bezorgen. Lees meer voor de uitnodiging.

 

20160809-1 Aankondiging fiets clinic ZLM

Wat gaan we doen?
Samen met Team Roompot Oranje Peloton organiseren wij op dinsdag 30 augustus een fietsclinic voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Dit doen wij bij Wielervereniging Breda op het Cor Vlemmix Circuit. We hebben een superleuk en gevarieerd programma samengesteld. En dat alles onder de bezielende leiding van enkele profrenners en de ploegleider(s)!

Ben je dol op fietsen, heb je een racefiets of mountainbike en wil je heel graag een keer met echte profrenners trainen? Dan is dit je kans! Op dinsdag 30 augustus organiseren wij samen met Roompot Oranje Peloton een wielerclinic voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar.

Fietsclinic

Het programma
De dag begint om 10.15 uur op de wielerbaan van Wielervereniging Breda (Cor Vlemmix Circuit) en wordt rond 15.00 uur weer afgesloten. De profrenners van Roompot Oranje Peloton vertellen hoe hun wedstrijddag eruit ziet en je neemt een kijkje in de rennersbus en de ploegleiderswagen. Als je zelf op de fiets zit, ga je aan de slag met allerlei behendigheidsoefeningen. Je traint op tijdrijden, peloton- en waaierrijden en je krijgt tips hoe je het beste kunt sprinten. Iedereen op zijn eigen niveau. Het gaat er niet om wie het beste is maar wie het meeste plezier heeft! Aan het eind van de dag heb je vast heel veel geleerd. Ook over veilig fietsen in het verkeer.

Voor iedereen is er een wielershirt van ZLM en natuurlijk ontbreekt op zo’n dag de ravitaillering niet.

 

Hoe geef je je op?
ZLM bestaat dit jaar 65 jaar. Dat hebben we al op verschillende manieren gevierd. Deze actie is speciaal voor de jeugd. Ook als je ouders geen klant zijn bij ZLM mag je jezelf opgeven. We hebben 65 gratis plaatsen beschikbaar. Vul het inschrijfformulier in en laat ons weten waarom je er op dinsdag 30 augustus bij wilt zijn. De 65 winnaars krijgen uiterlijk 18 augustus bericht via e-mail.

Inschrijfformulier

 

Vragen?
Stuur dan een e-mail naar marketing@zlm.nl of bel naar 0113 – 238 816.