UITNODIGING voor de traditionele ATB Team X-Treme familiedag en clubkampioenschap!

Algemeen
GOES – Op zaterdag 8 september organiseert ATB Team X-Treme net als afgelopen jaren de Familiedag en natuurlijk kom jij ook!. We starten op deze dag met de clubkampioenschappen (ook voor volwassen) en sluiten af met een barbecue. Dit alles op ons eigen MTB-parcours aan het Geldeloozepad, Goes. Het hele gezin is van harte welkom!
 
 

 
Clubkampioenschappen 2018
Deze traditie wordt voortgezet en ook dit jaar niet alleen voor de jeugd, maar ook voor de volwassen leden van ATB Team X-Treme. Dit natuurlijk onder enthousiaste aanmoedigingen van de andere familieleden.
Op het MTB parcours wordt een fantastisch uitdagend behendigheidsparcours uitgezet. Samen met de punten die je krijgt voor je uitslag bij deelname aan de X-Treme mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland op 1 september in Burgh-Haamstede, bepaalt het totaal aantal punten dat je verdient wie zich uiteindelijk clubkampioenen 2018 mogen noemen. De kersverse kampioenen kunnen de befaamde kampioenstrui, mede beschikbaar gesteld door Reysport, in het vooruitzicht zien.
 
Programma

  • Vanaf 15.00 uur de mogelijkheid om het parcours te verkennen en in te schrijven
  • Vanaf 15.30 uur individueel afleggen van het parcours
  • De deelname is gratis
Het klassement wordt opgemaakt volgens dezelfde indeling zoals we die bij de Zomercup hanteren
 
Barbecue
Om de dag gezamenlijk af te sluiten kom je natuurlijk met je familie naar de barbecue. Na de huldiging van de clubkampioenen gaat het vuur rond 17.00 uur aan en maken we het tot ongeveer 19.30 uur super gezellig.
 
In verband met de bestellingen en voorbereidingen graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 31 augustus opgeven d.m.v. het volledig invullen van het AANMELDFORMULIER.
 
Kosten: bijdrage leden €5,00 p.p., niet leden €10,00 p.p.
Drankjes voor ieder worden aangeboden door ATB Team X-Treme!
 
20180825-1 Affiche Familiedag 2018