Uitnodiging SportTechnische Informatieavonden KNWU district Zuidwest

Algemeen

WOUW De Sport Technisch District Coördinator (STDC), Petra van der Veen, van ons district KNWU-Zuidwest, organiseert komend voorjaar een aantal informatieavonden voor renners, ouders en trainers/begeleiders om handvatten aan te reiken in de ontwikkeling van wielrenners/-rensters.

Zowel renners/renster als ouders en trainers/begeleiders zijn deze avonden van harte welkom. Zie de uitnodiging van de STDC!

 

 

Beste renners, rensters en ouders,

Vanuit het district organiseren wij 3 info avonden om jullie een aantal handvaten aan te reiken bij jullie ontwikkeling als wielrenner/renster.

De data en onderwerpen van de avonden is als volgt:

Maandag 23 februari, het thema deze avond is trainingsleer. Hierbij willen we jullie een inzicht geven over de manier van trainen en in welke periode bepaalde trainingen passen.

Maandag 23 maart, het thema deze avond is voeding. Iemand komt vertellen over voeding en hoe je het maximale kunt halen uit voeding maar het allerbelangrijkste wat je wel mag qua voeding. Iedereen roept altijd wel je mag dit niet en dat niet, maar het is nog belangrijker
dat iemand je vertelt wat je wel mag.

Maandag 20 april, het thema is core stability. Wilfred Sip is fysiotherapeut geweest bij de Rabo wielerploeg, psv voetbal en psv zwemploeg. Daarnaast is hij fysiotherapeut geweest bij NAC en heeft zijn eigen praktijk in Breda. Hij heeft 2 boeken geschreven over core stability.
Hij gaat het een en ander vertellen over core stability maar gaat ook een aantal oefeningen met jullie doen.

Schrijf deze data dus in je agenda.

Bij deze nodig ik jullie dan ook van harte uit voor de eerste info avond op maandag 23 februari. Aanvang 19.30 uur in Café/zaal Donkenhof, Roosendaalsestraat 61 te Wouw.

Niet alleen de renners/rensters zijn welkom, maar ook de ouders en trainers/begeleiders.

 

Graag zie ik jullie op maandag 23 februari.

Met vriendelijke groet,

Petra van der Veen
STDC Zuid West
Ulicotenseweg 21
2328 Meerle
Belgie
tel: 0032-33154579
gsm: 0031-643084237
email: petra.van.der.veen@telenet.be