Uitnodiging oliebollen-training of -toertocht voor (jeugd)leden en ouders/begeleiders & sponsoren/vrijwilligers

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – Inmiddels is de oliebollentraining een “traditie geworden” activiteit om het jaar af te sluiten.

We nodigen ALLE X-Treme (jeugd)leden, gezinsleden, sponsoren én alle X-Treme vrijwilligers uit om dinsdag 27 december a.s. (derde Kerstdag dus) mee te doen aan de “Oliebollen en Chocomel” bike-activiteiten in en rond Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede.

We verwachten iedereen om 10.00 uur op het parkeerterrein aan de Adriaan v.d. Weijdeweg te Burgh-Haamstede, waar je evenals vorig jaar in groepjes (toen in Hulst) kunt deelnemen aan de mountainbiketraining die door de eigen X-Treme trainers wordt gegeven.

Ouders en/of begeleiders (of oudere) leden kunnen desgewenst ook aansluiten voor een gezellig toertochtje over de Kop van Schouwen op de mountainbike onder leiding van Johan. Ennuhhh …… voor wie niet wil fietsen is er volop gelegenheid om op eigen houtje de omgeving te gaan verkennen en misschien wel damherten of reeën te spotten.

Alle activiteiten duren ongeveer 1,5-2  uur. Dus om ca. 12.00 uur weer terug.

Bij terugkomst op het parkeerterrein staan natuurlijk de oliebollen en een beker warme chocomel gereed voor een gezellige afsluiting van weer een enerverend ATB Team X-Treme jaar.

Vanwege de voorbereidingen en bestellingen graag uiterlijk vrijdag 23 december even aanmelden via dit FORMULIER.