Uitnodiging Oliebollen -training, -toertocht of -wandeling én ……?

Algemeen

BURGH-HAAMSTEDE – Dit is inmiddels een traditie geworden op derde kerstdag maar deze keer met een speciaal tintje ? . Vanwege het 25-jarig jubileum van ATB Team X-Treme hebben we Anne Terpstra en Milan Vader bereid gevonden om deze dag een MTB clinic te verzorgen.

Zowel Anne als Milan hebben op grond van hun fantastische prestaties de tickets op zak om af te reizen naar Tokyo voor deelname aan de Olympische spelen mountainbike XCO. We zijn super trots omdat beiden bij ATB Team X-Treme enthousiast zijn geworden voor het mountainbiken.

We nodigen ALLE X-Treme (jeugd)leden, gezinsleden, sponsoren én alle X-Treme vrijwilligers uit om vrijdag 27 december a.s. (derde kerstdag dus) mee te doen aan de “Oliebollen en Chocomel” activiteiten in en rond Boswachterij Westerschouwen.

We verwachten iedereen om 10.00 uur op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg te Burgh-Haamstede, waar je net als vorig jaar in groepjes kunt deelnemen aan de MTB clinic door Anne en Milan óf aan een gezellig toertochtje over de Kop van Schouwen met Ricky en/of Johan óf je kunt met de boswachter op stap voor een natuurwandeling in en rond boswachterij Westerschouwen of Zeepe duinen.

Alle activiteiten duren ongeveer 1,5 uur.

Bij terugkomst op het parkeerterrein staan natuurlijk de oliebollen en een beker warme chocomel gereed voor een gezellige afsluiting van weer een enerverend X-Treme jaar en geven we aandacht aan …………. en ………

Vanwege de voorbereidingen uiterlijk zondag 22 december even aanmelden via dit FORMULIER.

Aansluitend volgt een extra middag-activiteit exclusief voor de ATB Team X-Treme trainers en assistent-trainers.