Geen 6 maar 4 punten voor bijwonen Dag van de Wielersport

Algemeen

UTRECHT – Ieder jaar in november organiseert de KNWU hét congres voor sportkaderleden. Tijdens de Dag van de Wielersport op zaterdag 14 november kunnen trainers, juryleden, ploegleiders, verenigingsbestuurders en soigneurs nieuwe kennis opdoen tijdens inspirerende workshops en hun bestaande kennis verdiepen.
ATB team X-Treme stelt haar kaderleden (dus alle vrijwilligers die een vrijwilligersjack ontvangen hebben) in de gelegenheid om deze dag bij te wonen en extra kennis op te doen.
Trainers met trainerslicentie ontvangen bij deelname i.t.t. eerdere vermeldingen 4 licentiepunten van de 12 die per vier jaar als bijscholingsverplichting nodig zijn.

Naast de workshops wordt er een plenair programma verzorgd, worden de kampioenen van het afgelopen jaar gehuldigd met het traditionele kampioensbord, wordt de Vereniging van het Jaar bekendgemaakt en kan er genetwerkt worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden tot uiterlijk 6 november via www.knwu.nl/verenigingen/dagvandewielersport maar zorg in elk geval dat je er tijdig bij bent om zeker te zijn van deelname aan de workshops van je eerste keuze. Laat je aanmelding en workshopkeuzes ook even weten aan het secretariaat zodat het vervoer gecombineerd kan worden.

Deelnamekosten á €12,50 p.p. (incl. lunch en een presentje) en de vervoerskosten (mits met elkaar wordt meegereden) kunnen gedeclareerd worden.

Download het Dagprogramma
Download de onschrijving Workshops Dag van de Wielersport 2015