Uitnodiging feestavond vrijwilligers gemeente Goes

Algemeen

GOES – Het is traditie aan het worden in Goes: de feestavond in december voor onze vrijwilligers. We horen ook dat vele mensen er naar uit kijken. Leuk! Want daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

Ook dit jaar wil de gemeente in samenwerking met SMWO (het Vrijwilligerspunt Goes) al die mensen die zich actief inzetten voor een vereniging, stichting of zorginstelling weer bedanken. Ook de mensen die actief zijn voor uw organisatie.

Uw vrijwilligers zijn –na aanmelding!- van harte welkom op dinsdagavond 10 december in theater de Mythe. 

Manier van aanmelden
Evenals vorig jaar kunnen vrijwilligers zich dit jaar zelf aanmelden via een online-aanmeldformulier: https://nl.surveymonkey.com/r/KQG82NL U hoeft hier als organisatie dus niet meer tussen te zitten.

Vrijwilligers die moeite hebben met het invullen van een online formulier, kunnen zich ook telefonisch aanmelden. Ze kunnen hiervoor ons algemene nummer gebruiken: 14 0113.

Aanmelden tot woensdag 27 november
De uiterste aanmelddatum is woensdag 27 november. Begin december ontvangen uw vrijwilligers de toegangskaarten. Het is noodzakelijk deze toegangskaart mee te nemen naar de vrijwilligersavond.

Afmelden
Onze ervaring van voorgaande jaren is dat de avond snel vol loopt, daarom vragen we uw vrijwilligers om zich alleen aan te melden als zij ook daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn. Kan een vrijwilliger onverhoopt toch niet? Dan kan hij/zij zich afmelden door een e-mail te sturen aan: dagvandevrijwilliger@goes.nl  of door te bellen met ons algemene nummer: 14 0113.

Wij hebben in ieder geval weer ons best gedaan om een leuk en aantrekkelijk programma voor onze Goese vrijwilligers samen te stellen. En we kijken er dan ook naar uit om iedereen weer te mogen ontvangen op dinsdagavond 10 december. Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Organisatiecomité Vrijwilligersavond
Gemeente Goes

P.S. We hebben 540 plaatsen beschikbaar in de theaterzaal van de Mythe. Als we onverhoopt meer aanmeldingen krijgen, komen vrijwilligers op een reservelijst.