U kunt nog inschrijven voor de Zeeuwse MTB Strandtocht met verlichting

Algemeen

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE Op zaterdag 25 februari wordt de allereerste Zeeuwse MTB strandtocht met verlichting verreden. De start is om 18.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke en de finish is bij Kasteel van Batavia in Westkapelle.

De tocht over +/- 38 km. wordt verreden onder sfeerverlichting langs de route, die van Serooskerke binnendoor naar het Veerse Meer gaat, richting het Banjaardstrand. Vandaar uit volgt een route volledig over het strand tot aan Westkapelle. Het eindpunt in Westkapelle wordt gemarkeerd door een skybeamer. De deelnemers ontvangen een heerlijke kop erwtensoep of chocomel.

U kunt zich nog inschrijven via; www.zeeuwsemtbstrandtocht.nl deelname bedraagt €10,00 . Het is belangrijk dat u verlichting voert. De deelnemers ontvangen sfeerverlichting van de organisatie. Ter plaatse inschrijven vanaf 17.15 uur, De Zompe 2c, 4353 RT Serooskerke.

De eerste Zeeuwse MTB Strandtocht is een samenwerkingsverband van;  Van der Eijk Tweewielerspecialist uit Serooskerke, Kasteel van Batavia uit Westkapelle en ATB team X-Treme.

20170223-1 Affiche Zeeuwse MTB Strandtocht met  verlichting20170223-1 Kaart Zeeuwse MTB Strandtocht met  verlichting