Training en clinic op cyclocross parcours “GP Adrie van der Poel”, Hoogerheide

Algemeen

HOOGERHEIDE – Afgelopen zaterdag (27-1-2024) vond een speciale training plaats op het wereldbeker veldrij parcours van Hoogerheide voor de jeugdleden van ATB Team X-Treme en RSC de Zuidwesthoek. Daarna ontplofte de “Foto’s delen X-Treme” app met een paar honderd leuke foto’s en filmpjes.

Michel Couqué heeft ze gebundeld en er een leuk filmpje van gemaakt, zodat iedereen nog even terug kan genieten.

https://youtu.be/06AhnJVT1V0?si=SQ1TT2U4EIOa7Axh

Het initiatief en organisatie voor deze training en clinic lag bij de trainers van de X-Treme locatie Tholen. De plannetjes werden al ruim tevoren bij de parcoursbazen van de wereldbeker in de week gelegd met uiteindelijk toestemming om op het, grootste deel, van het parcours te trainen.

Na ontvangst in de centrale hal van het gemeentehuis vertrokken zo’n 60 leden en 30 deelnemers aan de clinic onder begeleiding van maar liefst 27 (assistent) trainers naar het grote veld bij het parcours voor de warming-up. Vervolgens mochten ze zich een uur lang uitleven op nagenoeg het gehele parcours.

Bij terugkomst was er voor iedereen een dik verdiende consumptie en een bolus met de bakfiets gebracht door een heuse boluskoerier :-). De deelnemers aan de training en clinic ontvingen ook nog eens een tasje met inhoud, beschikbaar gesteld door enkele sponsoren van GP Adrie vd Poel.

Organisatoren en trainers bedankt voor wéér een leuke middag!!!