Top 20 voor Milan Vader in UCI wereldbeker Lenzerheide (Zw.)

Algemeen
archief

LENZERHEIDE – Milan Vader heeft zijn sterke serie wedstrijden van de afgelopen periode afgesloten met een mooie 20e plaats bij de Men Elite in de wereldbeker van Lenzerheide -Zwitserland.

Na de openingsronde (doorkomst 20e) zakte Milan iets terug naar de 22/23e plaats om vervolgens in ronde 4 en 5 sterk terug te komen naar plaats 16/17. Na de laatste ronde finishte hij als 20e in dezelfde tijd als David Valero Serrano (18e) en Kevin Panhuyzen (19e).

De wedstrijd werd knap gewonnen door Mathieu van der Poel die de thuisrijders Nino Schürter en Thomas Flueckiger achter zich liet.

Met nog één wereldbeker te gaan in Snowshoe (USA), begin september, staat Milan nu op de 25e plaats in de ranking van de UCI wereldbeker MTB.

 

Anne Terpstra boekte bij de Women Elite bijna haar tweede wereldbeker zege. In ronde 4 en 5 leidde ze samen met de Zweedse Jenny Rissveds de dans waarbij ze op de hielen werden gezeten door Paulina Ferrand Prevot. In de slotronde plaatste Rissveds een sterke demarrage en wist met 25 seconden voorsprong op Anne te finishen. Prevot werd derde.

 

Tim van Dijke werd 91e in de wedstrijd van de Men U23.