Toerteam Schouwen: “Eieren voor je geld”

Algemeen

Hoewel onze secretaris paaseieren aan het zoeken was in de Amsterdam Arena stonden afgelopen zondag toch nog 10 mannen en vrouwen klaar om te vertrekken vanaf sportcentrum Westerschouwen.

Zij hadden zich niet tegen laten houden door de paashaas met z’n eieren. Vooral Tom en Peter waren erg blij dat ze mochten gaan fietsen en hun het eitje bespaard bleef.

De tocht ging eerst langs het duinfietspad van Haamstede naar Renesse, daarna via de Rampweg naar Den Osse. Daar tegen de wind in terug richting de Westhoek over het vorig jaar aangelegde fietspad langs de vaart naar Serooskerke (Schouwen). Gelukkig hielden Peter, Ricky en Martin ons uit de wind en konden we lekker doortrappen. Nikita had de smaak goed te pakken en zorgde ervoor dat er geen gaatjes vielen in de kop van het peloton. Bij de Schelphoek fietsten we over het schelpenpad naar de weg langs de Oosterschelde. Bij de Plompe toren was het superdruk. Stonden al die mensen daar om ons aan te moedigen?

Over een polderweggetje weer terug naar het parkeerterrein. Met het eindpunt in zicht werd er zelfs nog een sprintje getrokken. En hoewel Ricky zaterdag nog in zijn eentje vier uur had gereden in de 4-uurs MTB Estafette was niet te merken dat hij die nog in de benen had; hij was niet bij te houden in de sprint.

Twee uur en 38 kilometer later stond we weer bij het Sportcentrum.

Volgende week gaan we weer! Sportcentrum Westerschouwen 10.00 uur!!

Groeten

Helen