Nog 2 dagen voor The X-Treme Experience EVENT XXL; Meld je nu aan!

Algemeen

20160303-3 Logo fiets en fitness XXLGOES – Wij zijn klaar voor “The X-Treme Experience Event XXL” op dinsdag 15 maart aanstaande in Goes bij onze hoofdsponsor. De plannen zijn rond, de puntjes op de i gezet en de afspraken gemaakt …… dus kom maar op!!!

Nog niet aangemeld? Dit is je laatste kans!!!

Nog niet overtuigd? Kijk naar de PROMO FILM by Damy.

Leden, partners, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn allemaal VAN HARTE WELKOM onder slechts één voorwaarde enthousiasme voor de mountainbikesport of -sporter!!!

  

20160303-5 werkplaats fiets en fitness XXLDe avond begint met de inloop vanaf 18.00 uur en onder het genot van een klein hapje en drankje praten we eerst even bij tot de “Bel voor de eerste ronde” gaat …… Een welkom, een korte uitleg van de avond en dan op stap.

 

Groepsgewijs worden de deelnemers geleid langs de verschillende korte, maar “to the point  presentaties en workshops“, waarbij (ervarings)deskundigen jullie informeren over de manier van kleden (Stephan), voeden (Ruth) en veiligheid (Patrick), waarbij vooral ook innovatieve ontwikkelingen aan bod zullen komen en het zou zomaar kunnen dat er nog iets wordt verloot.

 

Ook fietsmetingen (Kimon), de opbouw van trainingen (wat, wanneer en accenten) door oud Nederlands Kamioen MTB, Patrick Tolhoek, en reparatie & onderhoud (Ronald en Erwin) aan de bikes komen prominent aan de orde. Let vooral op de tips en trucs!

 

We sluiten de avond weer af zoals we begonnen, met een hapje en een drankje, waarbij je nog brandende vragen kan stellen óf je gaat nog een halfuurtje shoppen met, en let nu op!, de kortingsverdubbelaar! )*

 

20160303-4 Pand fiets en fitness XXLOm iedereen in de gelegenheid te stellen om aanwezig te zijn, zijn er deze avond géén jeugdtrainingen.

 

Deze avond wordt gehouden op uitnodiging van gastvrouw en gastheer Anneke en Marten Jeremiasse bij onze hoofdsponsor fiets en fitness XXL by Jeremiasse, Van de Spiegelstraat 82, 4461 LN Goes.

  

Belangrijk!!

De ontvangst is aan de achterzijde van de winkel (via het parkeerterrein) rondom de winkel is het vrij parkeren!

 

 

)* Leden van ATB Team X-Treme krijgen, op vertoon van het KNWU BASIS lidmaatschapspasje (met vermelding “Zwse.MTB Ver. X-Treme”), 10% korting op fietskleding, helmen, schoenen, accessoires en onderdelen”. De korting geldt niet op artikelen van de Outlet afdeling.

 

Deze avond verdubbelt fiets en fitness XXL deze korting naar maar liefst 20%.

 

Meld je, via deze link, snel aan voor: “The X-Treme Experience Event XXL” en mis het niet!