Supergezellige Zeeuwse MTB Strandtocht- Avondtocht met verlichting

Algemeen

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE – Was het het late tijdstip, was het de zaterdag of was het vanwege het Pinksterweekend? We weten het niet maar feit was dat er vorige week zaterdag (19 mei) slechts 34 deelnemers aan de start stonden van de 2e editie van de Zeeuwse MTB Strandtocht- Avondtocht met verlichting. De bikers die er wél waren kregen een prachtige tocht voorgeschoteld vanaf de start bij Van der Eijk tweewielerspecialist in Serooskerke naar de finish bij Café-Restaurant Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een dampende kop soep en een Jutterbitter gereed stond.

 

Dit keer geen last van een flinke zuidwester die zorgt voor het uitwaaien van de fakkels die de route markeerden door het gebruik van led foamstaven en -potten die een prima alternatief vormden. Toch bleek ook nu weer dat goede fietsverlichting en een opperste concentratie geboden is om te tocht te klaren. Ondanks een slechts lichte bries en een goed berijdbaar strand had één deelnemer de pech om een nat pak te scoren. 

Zie ook het verslag van de PZC

 

Onderstaande foto’s

Fotogafie: Sandra Schimmelpennink

Facebook: sanseephotography

 

20180519-1 Zeeuwse MTB Strandtocht - Foto Sandra Schimmelpennink20180519-2 Zeeuwse MTB Strandtocht - Foto Sandra Schimmelpennink20180519-3 Zeeuwse MTB Strandtocht - Foto Sandra Schimmelpennink