Steun ATB Team X-Treme in Rabobank Clubkas Campagne 2017

Algemeen

20170131-1 Logo RABOOST-RCC-2017GOES – Via deze campagne steunt Rabobank Oosterschelde verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. ATB Team X-Treme doet hier heel graag aan mee met een super goed doel;

Het “droogleggen” van het mountainbike parcours “Het Schenge” te Goes!

Een lang gekoesterde wens die in 2017 wellicht gerealiseerd kan worden. Alle hulp van leden, ouders, opa’s en oma’s, neven en nichten, vrienden en kennissen en allen die ons een warm hart toedragen is in deze campagne is zéér welkom.

Breng dus tussen 6 en 18 april je stem uit op ATB Team X-Treme. Alleen leden van de Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Nog geen lid van de Rabobank? Regel dit dan snel (voor 15 februari)!

Tijdens de Clubkas Campagne stelt Rabobank Oosterschelde €120.000,- beschikbaar. Niet de bank zelf, maar onze leden verdelen dit budget.” Zo schrijft de Rabobank.

ATB Team X-Treme doet hier graag aan mee met een super goed doel; Het “droogleggen” van het mountainbike parcours “Het Schenge” te Goes!

Na de inschrijfperiode vindt er een stemperiode plaats van 6 april tot en met 18 april waarin de leden van de Rabobank hun stem uit kunnen brengen op hun favoriete vereniging of stichting.

Van de 5 stemmen die elk lid krijgt mogen er 2 op dezelfde vereniging uitgebracht worden. Ben je nog geen lid van de Rabobank? Maak dit dan voor 15 februari in orde, kost niets, en weet je ….. als je een en/of rekening hebt mogen beide rekeninghouders lid worden.

Hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd.

 

Planning Rabobank Clubkas Campagne 2017
Op 5 april worden de stemkaarten bij de Rabobank leden bezorgd. Van 6 t/m 18 april kunnen de stemmen worden uitgebracht en vanaf 20 april worden de resultaten bekendgemaakt.

 

Het doel
Het doel wat ATB Team X-Treme dit jaar toekent aan de Rabobank Clubkas Campagne is het “Droogleggen” van het mountainbike parcours “Het Schenge” in Goes. Dit parcours is in 2011 door de gemeente aangelegd en wordt sindsdien met heel veel plezier op de trainingsavonden door ca. 50-60 jeugdige ATB Team X-Treme bikers bezocht. Daarnaast maken verschillende scholen (waaronder het CIOS) en individuelen gebruik van deze unieke mountainbike trainingslocatie.

Het gebruik van het parcours is, vooral in de winter, zéér sterk afhankelijk van het weer. Bij een periode van regenval wordt het terrein al heel snel onbruikbaar en moet worden uitgeweken naar elders in de omgeving of volgt afgelasting. Geplande oefeningen kunnen dan niet uitgevoerd worden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling van een sportaccommodatie en dus gaan we dit zelf repareren!

We willen een afdoende drainage over het gehele hele terrein aanleggen en een centraal middenterrein realiseren waar specifieke oefeningen getraind kunnen worden.

We kunnen dit echter alleen realiseren als we voldoende financiën bij elkaar kunnen krijgen. ATB Team X-Treme zal hierin natuurlijk zelf investeren en we hebben al enkele donaties ontvangen voor dit doel. Ook de gemeente Goes heeft inmiddels een bijdrage toegezegd.

Met jullie hulp via de Rabobank Clubkas Campagne hopen we een flinke slag te slaan waardoor we heel snel aan de slag kunnen gaan en een jaarrond sportterrein tot onze beschikking krijgen.