Stem op X-Treme in Rabobank Clubkas Campagne voor containers Goes

Algemeen

20160401-2 Logo Rabobank clubkas 2016GOES – De Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start. De leden van de Rabobank krijgen vandaag (dinsdag) de uitnodiging in de bus om hun stem uit te brengen op hun favoriete deelnemende clubs aan de Rabobank Clubkas Campagne. De stemperiode is van 4 april tot en met 16 april. 

Steun ons en stem op de Zeeuwse mountainbike vereniging X-Treme ofwel ATB Team X-Treme!!!

Naar de STEMBUS

  

 

ATB Team X-Treme doet dit jaar dus ook weer mee en heeft als doel het realiseren van een onderkomen voor het trainingsmateriaal op het MTB parcours “Het Schenge”. Inmiddels is de vergunning voor plaatsing van containers ingediend.

Via de Clubkas campagne verdeelt Rabobank Oosterschelde maar liefst €120.000,- onder de verenigingen en stichtingen die klant én lid zijn van Rabobank Oosterschelde. Niet de bank zelf, maar de Rabobank leden verdelen dus dit donatiebudget met 5 stemmen per lid, waarvan maximaal 2 stemmen uitgebracht mogen worden op dezelfde club.

Dus X-Tremisten, breng je (2) stemmen uit op ATB Team X-Treme en vraag mensen in je omgeving (familie, vrienden, collega’s, kennissen) om ditzelfde te doen. Vorig jaar bracht dit maar liefst €457,61 in het laadje van ATB Team X-Treme. Niet mis dus!!!

Stemadvies voor de overige 3 stemmen onze collega-clubs: Stichting Trimbelangen Midden Zeeland (TMZ) én ZRTC Theo Middelkamp.