Stem op ATB Team X-Treme tijdens Rabobank Clubkas Campagne

Algemeen

20150226-1 Logo Rabobank Clubkas CampagneGOES ATB Team X-Treme neemt deel aan de Rabobank Clubkascampagne. Deze campagne houdt in dat de Rabobank Oosterschelde €80.000 beschikbaar stelt aan verenigingen en stichtingen die gevestigd zijn op Schouwen-Duiveland, Tholen en Zuid-Beveland. De verdeling wordt bepaald door de Rabobank leden die op 1 maart geregistreerd staan. Wil je ons steunen? Word dan nu lid!!

Rabobank Oosterschelde steunt al jaren verschillende stichtingen en verenigingen op diverse manieren. De Rabobank Clubkas Campagne komt in de plaats van de oude manier van donaties verdelen. In andere regio’s is de Clubkas Campagne al enkele jaren een groot succes.

ATB Team X-Treme heeft zich inmiddels aangemeld voor deze actie. We kunnen een donatie tenslotte heel goed gebruiken. Wensen genoeg.

  

Hoe gaat de Rabobank Clubkascampagne in zijn werk.

Allereerst moeten verenigingen en stichtingen zich aanmelden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vervolgens krijgen alleen leden van Rabobank Oosterschelde begin april de kans 5 stemmen uit te brengen op stichtingen of verenigingen die zij een warm hart toedragen. er mogen maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging worden uitgebracht. Niet de bank zelf, maar onze leden verdelen dus voortaan het donatiebudget! In totaal wordt €80.000 verdeeld onder de deelnemende clubs.

Voor leden van de Rabobank betekent de Rabobank Clubkas Campagne: ledeninvloed in de meest zuivere vorm. Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd!

Je kunt onze clubkas dus spekken door in april op ons te stemmen. Let op! Rabobank leden die vóór 1 maart lid geworden zijn mogen stemmen. Dus als je nu alleen bankiert bij de Rabobank Oosterschelde, maar nog geen lid bent, is haast geboden. Word dan snel lid!! Dat kan nu direct via het formulier Ik wil lid worden van de Rabobank.

Het kost je niets en je hoeft alleen je naam en rekeningnummer in te voeren, dus dat is zo geregeld!

Doen dus!!!!

 

Als ook je partner, kinderen, vader, moeder, opa’s, oma’s, buren en vrienden bankieren bij Rabobank Oosterschelde vraag hen dan ook lid te worden en te stemmen op ATB Team X-Treme.